kobejn Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Pro všechny co paří MOH 2 a chtějí zapařit po netu.Stačí napsat a já založím místnost a můžeme zapařit.zrovna dneska tam budu dlouho do noci,takže kdyby někdo si chtěl zahrát ať mi dá vědět na 728 939 156.:psp::wohow::cheesygrin::bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 bych dal:D:D...dej tvoje icq...tam to nenajede:D:D:lol:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 sakra na ICQ mi nejde vyhladavat kontakty :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Moje icq je 451-364-451 nebo nějak tak,je to kobby. Dneska večer bych dal zase,tak s Váma počítám jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 budeš hrát taky přes weekend:?: teď se musim učit na testy :( EDIT: 300-stej příspěvek :D, to jsem si měl schovat na něco lepšího, co? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ja bych zahral az budu zdravy :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Oki hoši,bratr nebo máma mi stejně zaberou večer compa,takže nemám co dělat hraju na psp:-D o víkendu dám určitě.Až to budete mít stáhnuté,tak písněte na icq a dáme,ale spíše ve večerních hodinách.Kolem 20:00. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Hele pro všechny kdo tu hru paří,tak ať mi napíší v tom EA messengeru.Mám tam nick kobejn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 muzu hrat taky?treba v pondeli,ted nemam svou kartu...(1gb):cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Určitě můžeš.Platí to samé.Přidej si mě v EA mes. do přátel a stačí napsat na icq 451-364-451 kdy budeš online a zapaříme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 ok,a co takhle killzone prej je to prez sit hrozna smazba.... a co je EA masseinger? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Jo jasný kollzone můžem taky,ale půjčil jsem ho kámošovi a vrátí mi origošku až v neděli.Ten EA mes. to ti vytvoří takový online profil,kde se zapisují tvoje killy body a rank v té konkrétní hře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 a to je v ty hre,nebo na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 je to v ty hre,nebo v PC,protože ja to tam nevidel n MOH2... sorry za druhou otazku asi sem se spletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Hele když dáš normálně v moh2 multiplayer,tak to chce aby jsi si vytvořil online profil,tak si ho vytvoříš a potom se teprve můžeš connectit do her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Hele když dáš normálně v moh2 multiplayer,tak to chce aby jsi si vytvořil online profil,tak si ho vytvoříš a potom se teprve můžeš connectit do her... aha...tak to jo...tak ja pak pisnu na ICQ kdyz tak,nebo tak...uz te mam v kontaktech....:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.