Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Zdravím mám problém potřebuji referát "Co jsem dělal o vánocích" ,ale musí to být německy stačí když to bude na půl stránky A4 já už to pak přepíšu rukou aby to bylo na celou A4.Nabízím všechny moje points mám jich málo,ale stačí mi když to najdete na netu to bohatě stačí.Please pomožte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukardo Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Ja mam podobny problem-referat-politická situácia na slovensku alebo v zahraničí na A4.Máme to na Občiansku do piatku,keby niekdo o niecom vedel nech napise inak musim zacat brazdit po nete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Už ho mám please LOCK,nebo to smázněte to téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.