krystoff Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 Takže nevím jestli se to deje jen mi ale nejde mi na scanovat žadna stanice. Skoušel sem restart a nic, skusil sem si stahnout to druhe radio a je to stejne. Nevim jestli to má něco zpolečného s tím že nevídím nápisi u tlačítek dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 restartuj PSP, drz vypinac nahoru dokud se psp nevypne.. pak pust radio a pude ti ;) uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 jo přesně tak sem to udělal to mi už radil mata na skypu, ale nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 hm hm celkem divny, ses pripojen k WiFi? Je mozny ze to brani firewall.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 jestli ti to porad nefunguje(me to nic nevyhledava )) tak si muzes poustet hubdu pres RSS...to mi funguje skvele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 jo přesně tak sem to udělalto mi už radil mata na skypu, ale nic Co takhle zkusit Restore Default Settings :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 2 Lukan: Skusil jsem Restore Default Settings 2 Anonymus_: Wifi mám a firewall nebrání 2 shit: jak přes rss? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 mě to pše chybu komunikace selhala. A dns error har occured(8041040B) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 to je chba ve wifi skus manualni IP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Juice84man Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Ja mam jiny dotaz, kdyz uz jsme u toho netradia. Je tam mozny zmenit predvolby stanic? Rad bych poslouchal svoje vlastni stanice. Mam par vyhranenych radii, ktera bych rad poslouchal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ahoj asi se ptam jak debil ale kde sezenu ty programy na to radio :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ahoj asi se ptam jak debil ale kde sezenu ty programy na to radio :D Ve FW 3.80 ;) :)...:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 a nebo si sežeň program PSPRadio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Spatna nebo zadna IP adresa pro DNS server - zvol Custom misto Easy a zvol si IP adresy sam dle toho jak je mas nastavene s tve siti..EDIT: Uz vim proc ti to nejde, kde je chyba!! V prohlizeci nech Delete Cache & Cookies pak Settings -> View settings -> Vsude On az na posledni (Conserve Memory). Pak znova zapni radio, melo by se te to zeptat zda chces spustit embedded plugin, tak dej YES! ^^ IMHO je jasna pricina v tom, ze jsi mel vypnuty flash resp. javascript! Nebo ze jsi tam dal No.. jestli nic z toho nepomaha, bejt tebou reinstalluju to radio jak se tam pridava (smazu a znova pridam), pripadne reinstall fw.. Flash sem vypnuty nemel ani Javascript a u toho onka sem dycky daval yes páč mi bylo jasný že to radio asi neběží v html Ani cookies a cache nepomohli takže skusím reinstal radia a FW EDIT: Jak udělám reinstal FW z 3.80 M33 na 3.80 M33. asi ne přes ten update od DaXe že :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Ja mam jiny dotaz, kdyz uz jsme u toho netradia. Je tam mozny zmenit predvolby stanic? Rad bych poslouchal svoje vlastni stanice. Mam par vyhranenych radii, ktera bych rad poslouchal. http://www.google.cz/search?q=3.80+psp+radio+hack&btnG=Hledat&hl=cs&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&hs=UQY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Flash sem vypnuty nemel ani Javascript a u toho onka sem dycky daval yes páč mi bylo jasný že to radio asi neběží v htmlAni cookies a cache nepomohli takže skusím reinstal radia a FW EDIT: Jak udělám reinstal FW z 3.80 M33 na 3.80 M33. asi ne přes ten update od DaXe že :D tak co, přišel jsi na to ? mám ten stejnej problém nejdřív jsem nainstalovat fw3.80 M33, pak M33/2 update, pak kernel 1.50 - a taky mi nejde aktivovat to radio - jinak udělal jsem všechno, co tu je napsaný - a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 no ja neviem tiez mne to tiez nejde a plno dalsim ludom asi sa to neda opravit... zajdem za mootoom mozno dame hlavy dokopy a sklusime to ak sa nam to podari urcite sa to dozviete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 uz jsem na to prisel: jak se obevi uvodni stranka v about radio, podrzte ctverecek a sipku dolu - a hop obevi se aktivace - tot vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buchar Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Problém je myslím vyřešen zde: http://internet.vprdeli.com/view.php?cisloclanku=2008011602 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Problém je myslím vyřešen zde: http://internet.vprdeli.com/view.php?cisloclanku=2008011602 hm trosku zvlastni, podivej se o stranky zpet - stejny postup jsem zde psal ja a najednou se objevil jinde :D ale no nic.. hlavne je, ze ten muj postup stejne nepomohl - viz, stranka zpet, takze problem tam vyresen neni - kdyz nebyl vyreseni ani zde stejnym - mym - postupem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ja vim cim to je ... ja jsem v podkrovi a AP mame dole ... pres zed ... nahore mi to nechyta , ale jak zajdu dolu vsechno nacte ... musis mit dobry signal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 bobo: mame toma 1 router a 6 malých stanic jednu mam pod stolem :D na pul metru nevim jestli to je tim BTW Problém je myslím vyřešen zde: http://internet.vprdeli.com/view.php?cisloclanku=2008011602 Zajimalo by me kdo to psal protože ten prvni screen shot je přeně ten samy co sem ja vyfotil a dal do toho prvniho pispevku :blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrla Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Spatna nebo zadna IP adresa pro DNS server - zvol Custom misto Easy a zvol si IP adresy sam dle toho jak je mas nastavene s tve siti..EDIT: Uz vim proc ti to nejde, kde je chyba!! V prohlizeci nech Delete Cache & Cookies pak Settings -> View settings -> všechno sem udělal a přesto nejde..ale už vím že je chyba v mé místní wifi protože sem se ve městě připojil na veřejnou a jelo to...takže nevím co mám kdenastavit...pokud ste měli stejnou chybu a vyřešili jste to tak dejte vědět! pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Richardo911 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 mne to robi tiez ale na PSP Slim ale na Fatku mi ide radio bez problemov a na obidvoch psp ma ten isty Firmware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystoff Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Mě to nejede ani ve škole. Takže u mě aasi chybka ve Wifi neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Tak teď jsme to s bráchem udělali podle toho návodu, že se musí vymazat cookie, catch a pak vše nastavit na "on" krom posledního (samozřejmě to udělat v internetovém prohlížeči) a pak normálně spustit to rádio, potvrdit "yes", že chcete zapnout jakýsi plugin a hned to naběhlo :) takže to asi fungovat musí, protože na začátku byl problém stejný, jako byl popsán v prvním příspěvku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
krystoff
Takže nevím jestli se to deje jen mi ale nejde mi na scanovat žadna stanice. Skoušel sem restart a nic, skusil sem si stahnout to druhe radio a je to stejne.
Nevim jestli to má něco zpolečného s tím že nevídím nápisi u tlačítek dole.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts