Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

gps


filip.w

Otázka

Kdo mi prosim pomůže zprovoznit GPS na PSP slim? program mapthis již zprovozněn mám ale nicméně funguje špatně protože neukazuje mou polohu ale i když stáhnu mapu tak pokud se připojím na satelity tak mi odjede šipka mimo mapu.... prosím o radu či osobní pomoc (jsem z prahy)....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

co pouzivas za verzi mapthis a jake mapy k tomu? jedine co me napada, proc by te to hazelo mimo mapu, je ze pouzivas upravenou verzi mapthis od kexika spolu s mapou z googlu, bo naopak (origos mapthis + mapy ze seznamu) ... pak by te to opravdu hazelo zcela jinam nez ma. napis presne co pouzivas a snad se dostaneme k reseni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

2filip.w: bingo, tuhle kombinaci pouzivat nemuzes, proto ta spatna poloha na mape. rekl bych, ze lepsi je stahnout upraveny mapthis (1mb cca) pro mapy.cz, nez stahovat znova mapu z googlu. navic muzes pouzivat i turistickou. nekde sem tu nedavno daval link tak zkus prohledat forum.

2electropunker: nevim, slima nemam, ale neco malo sem cet na ofiko foru mapthis a lidi to na slimu provozujou v poho. fw taky uz neni potreba 3.30, bylo to hlavne kvuli prx souborum k gps, ktere z tohoto fw fungovaly nejlepe. ja pouzivam mnohem novejsi bez problemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

http://uloz.to/145225/mapycz.rar

pokud chces pouzivat mapy z mapy.cz, stahni z linku nahore, na stahovani map pouzivej upravene gmdl (ktere uz asi mas), do psp si dej upravenou verzi mapthis ... vse je v archivu.

pokud chces pouzivat mapy z googlu, di na ofiko stranky (http://deniska.dcemu.co.uk/) a tam si stahni nejnovejsi verzi gmdl a mapthis ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

naplanuj si trasu pres gmdl, pak vloz do psp a nacti v mapthis ...

radsi hned napisu jak na to, i kdyz se budu uz ponekolikate opakovat: v gmdl zalozka directions, vyplnis from -> to (odkud -> kam), pod tim vyberes zdroj (ja pouzivam google) a zmacknes tlacitko "List". dole v tabulce se ti nactou jednotlive body trasy, pote uz staci jen ulozit pres tlacitko "Save POI (start with _)" (vedle do prazdneho policka napis jmeno souboru, musi zacinat znakem "_", stejne jako adresar s mapou). pak prekopiruj vytvoreny soubor z gmdl do adresare s mapou, u ktere ho chces pouzivat. v mapthis ho pres menu nactes a nechas se vest.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu