atry Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ...o tyhle hre se diskutuje na nekolika mistech na foru, tak sem udelal tenhle topic... ...tak sem to ozkousel a nejak me to neoslnilo... :( ...EA z lidi taha penize za hry, na kterejch nema moc prace.. ...hral sem ze serie NFS docela dost dilu(ne vsechny) a i ty UNDERGROUNDY me docela dost bavily... ...bylo to novy, neokoukany...to uz se ovsem neda rict o nasledujicich dilech :( ...velkej boom v tunningu, ktere spustil film RYCHLE A ZBESILE zrejme programatorum z EA vlezl na mozek a oni se z toho jeste nerozkoukali.. ...jak sem rek UNDERGROUNDy "jednicky" byly svym zpusobem revolucni - prinesly tunning... ..."dvojka" alespon prinesla volnost pohybu po meste... ...v MOST WANTED se konecne vrartili tolik chybejici policajti... ...vsechno je v krasnem blyskavem pozlatku, zavodi se v nocnich mestech plnych neonu a na aute si clovek muze zvolit i barvu klicky u vokynka...fakt bomba ..ja bych nejradeji videl nakej dil, kterej by vychazel z HOT PURSUITu 2, byli tam flojdi, pekny auta(je mi sumak, ze si je nemuzu tunit) a krasny prostredi (horsky vesnicky, ostrovy se sopkama atd) a jeste by mohli pridat nejakou tu moznost poniceni aut(uz to tady jednou v NFS bylo...tusim ze ve 4 dile) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 no ja s ecelej den tesil na do az si zaparim az se to dostahuje a ono z toho vylezlo tohle hra se kouse (to je vlastne muj problem), ale ta grafika a hratelnost??? nejvic se mi zatim libyly MIDNIGHT CLUB 3 myslim na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 grrr stahl jsem, nakopiroval do psp, hral deset minut a vymazal - tak spatne ovladani :( hruza -celkove nic moc, zlatej burnout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 spatne ovladani...hehe ty ses vtipalek..to je jasny ze stakovou sitkou budes mit nahovno ovladani..vytun si auto a pak to jezdi nadherne a rychle pekny nitra rozmazani atd....ses blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ale na ovladani si zvykne kazdej po delsi dobe...moje prvni dojmy : nejhorsi auta na psp ! po 15 min . super hra .....asi si nejel moc rychle pac to auto se ovlada totalne jinak nez kdyz jedes ty zakladni 3 zavody s tou cervenou karou ...pak to teprve zacina koupis auto,tunis atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ..muze to nekdo srovnat s predchozima dilama na PSP, ja sem zatim zadnej nehral.. ..jinak taky je divny, ze je to prvni hra, ktera se v CSO formatu seka :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ..muze to nekdo srovnat s predchozima dilama na PSP, ja sem zatim zadnej nehral....jinak taky je divny, ze je to prvni hra, ktera se v CSO formatu seka :roll: No ty jo...To me ani nerikej.Takhle sekanou hru (v CSO) jsem jeste nikdy nehral...Zkusil jsem to spustit pres DEVHOOKA na 33hmz a je to lepsi a furt je to pitomy :-( .Takze si stejne musim poslat tech 1.4GB na kartu :-( .Jinak me ta hra mooc bavi...Proste ta volnost po meste, tuning, super pribeh a hlavne soundtrack je jen mooc vydarenej.Me se zatim hra moc libi.Uvidim dal... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ale mozno treba dat mensiu uroven kompresie, aby to slo plynulejsie, ja som dal 8 = 800MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Hm no všichni tu na to nadáváte ale mně to přijde o 100% lepší než MW, konečně ten roaming, vlastní crew, tuning už taky vypadá líp, nový závody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 jj presne tak je to lepsi nez most wanted to je jasny...most wanted je takovej divnej D: sice sem nehral s tunemyma autama moc ..ale nevzalo me to ..to uz ty rivals..nebo ted carbon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 chci se zeptat jak je to s tunenim?to se mi teprv ty dily otviraj?zadny obchody jsem tam nenasel,jen v garazi muzu menit dily,ale tam je od kazdyho jen jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 No, tak je videt, ze si to musi kazdy zkusit a udelat si obrazek sam. Mate nekdo nejaky link na slusne fungujici verzi? V Shadowove threadu je jen odkaz na 365mb iso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Neviem o akom sekani hovorite. V 10/2006 ISO GAMES som dal linky na RIPnutu verziu ktora ma v ISO 450MB!! Su tam ripnute iba jazyky (okrem anglictiny) a update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 bezva, dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Neviem o akom sekani hovorite. V 10/2006 ISO GAMES som dal linky na RIPnutu verziu ktora ma v ISO 450MB!! Su tam ripnute iba jazyky (okrem anglictiny) a update. Jazyky a update maji 1giga dat?Ze bez nich to ma jen 450MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Neviem o akom sekani hovorite. V 10/2006 ISO GAMES som dal linky na RIPnutu verziu ktora ma v ISO 450MB!! Su tam ripnute iba jazyky (okrem anglictiny) a update. Jazyky a update maji 1giga dat?Ze bez nich to ma jen 450MB Ano jazyky maju najviac. Update ma len cca. 80MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Ano jazyky maju najviac. Update ma len cca. 80MB A nějaký ripkit nebo tak něco by jsi neměl?Nechce se mi to znovu stahovat... :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Takze tu ho mate. Navod na instalaciu. 1. Rozbalte Ripkit a skopirujte ho do novej zlozky. 2. Vase ISO s NFS Carbon prepisete na original.iso 3. original.iso dajte do tej istej zlozky ako je rozbaleny ripkit 4. Spustite program 5. PLAY and ENJOY :twisted: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Říjen 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ..super, diikes... ..urcite to odebere pouze jazyky a update(vzdyt to je ubytek o vice jak 1GB) :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 to je good 450MB a s videama...atd,jak to neni RIPnute o videa tak to je parada:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ..super, diikes.....urcite to odebere pouze jazyky a update :?: Ano mam to otestovane. Upozornujem ze NFS musi byt FULL (ked chcete pouzit RIPKIT) a nedavajte to do CSO!! Laguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Takze tu ho mate. Jo super, dík moc...Jenom teda nevim co mi to z toho udělalo, moje verze má 365 MB a všichni píšete o 450.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ty vole typicke NFS...:D MW malo nejak 250MB ci kolko... inak dik za ripkit !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Takze tu ho mate. Jo super, dík moc...Jenom teda nevim co mi to z toho udělalo, moje verze má 365 MB a všichni píšete o 450....Ano ale ty to mas v CSO a tam to vela laguje. Odporucam nachat si ISO!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 Takze tu ho mate. Jo super, dík moc...Jenom teda nevim co mi to z toho udělalo, moje verze má 365 MB a všichni píšete o 450....Ano ale ty to mas v CSO a tam to vela laguje. Odporucam nachat si ISO!!No to právě ne, je to normální ISO, no co hlavně že to funguje.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.