KapaCZ Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Hledám náký motorky na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Zkus moto GP, nebo superbike;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 MotoGP, Sbk 07, MTX motorax.........blá blá blá za prvé stačí hledat a za druhý, co třeba napsat jaký motorky? silnice, crossky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 silniční :) na to sem zapomněl sry a kdyžtak link ale free :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Linky uz by si si moh snad najit sam:dozey: PS: Pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Chenda: HMMMM díky ale já tu našel jen superbiky moto gp neee :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 motogp nestahuj, je to brak....nemá to s realistyckym chováním motorky nic společnýho.........SBK je lepší, ale taky nečekej zázraky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Tak už mám oboje tu LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Mno MOTO GP nedoporucuju (nelíbilo se mi to, dost mě to zklamalo) jinak MTX ale mě tenhle žánr her nebaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.