Marr Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ...tak sem si chtěl zase po nějaký době něco zkonvertovat ale když video dojede do konce(mam Xvix4PSP) tak se mi soubour .mp4 objeví ale neobjeví se mi .thm nebo jakou má mít ten druhej příponou:D:D...newíte někdo co stim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guns-player Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Mno já jsem Xvix4PSP zkoušel, ale víc se mi líbil PSP Video 9 je to bezproblémový nikdy sem s tim žádnej problém neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ja pouzivam jedine Xvid4PSP, je tam plno nastaveni a pokial to nastavis dobre tak to ani nekonvertuje dlho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 omfg,toh ste jmi teda pomohli...chci vyřešit problém a vy napíšte tohle!kdybych byl mod už bych dával body...jinak newítě někdo co stim?teku?:D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 vyřešeno,modi mužete LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwolf Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ja neviem dostatocne nastavit veci neviem kde video codec aby sa zobrazovalo kolko kbps a dalej mam problem ze som dal turbo a konvertoval mi sice kratko xvid4PSP ale bol vysledok o 100mb vacsi film--800mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ja neviem dostatocne nastavit veci neviem kde video codec aby sa zobrazovalo kolko kbps a dalej mam problem ze som dal turbo a konvertoval mi sice kratko xvid4PSP ale bol vysledok o 100mb vacsi film--800mb lol co se mi se*** do topicu?návod máš v tutoriáelch,modi plz LOCK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
...tak sem si chtěl zase po nějaký době něco zkonvertovat ale když video dojede do konce(mam Xvix4PSP) tak se mi soubour .mp4 objeví ale neobjeví se mi .thm nebo jakou má mít ten druhej příponou:D:D...newíte někdo co stim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts