atry Odesláno Říjen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2006 ..hral to nekdo, muzete se podlit o svy dojmy :) ..kouknul sem na par videicek na GAMESPOTu ( http://www.gamespot.com/psp/rpg/marvelultimatealliance/index.html?q=MARVEL%20ULTIMATE%20ALLIANCE ) a vypadalo to moooc lakave... ..nejdriv sem se "zdesil", ze to bude RPGcko, ale nakonec by to snad mela bejt jen "obyc mlatickochodicka" :) ..moznost hrat za 20 postav 8) ..hodnoceni to ma dost slusny (9/8.5), tak se pochlubte jestli ma nekdo zkusenosti.. ..ja si musim par dni pockat kvuli FUPsajrajtu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 me to dost chytlo;) je to rezba ve stylu X-Men Legends. Ovladani je v pohode, grafika je fajnova a libej se mi efekty(ohen a taak) ikdyz mi ty postavy prijdou dost malinkaty :) btw. nadech RPG tam je, ale ty postavy muzes nechat sam vyvjet, takze netreba resit. Pro fanousky Marvelu je to jasna volba, protoze tolik hratelnejch postav od Marvela v zadny jiny hre nenajdete a kazda ma svy specialni schopnosti;) komplet F4, Spidey, Wolverine, Elektra, Captain America, Captain Marvel, Iron Man, Thor..a proste dalsi;) ja sem unesenej...a mozna je to lehce tim ze sem obrovskej fanousek komixu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 mno akorat to ma v cso nejak 1.5 GB takze ja si nezahraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Ted to taham na kartu takjsem zvedav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Tak to bohuzel nevyzkousim,chce to po me 2.80 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 nemate nekdo rip na gigovku hrozne moc me to láká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 takze to v devhooku nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 mě to normláně v devhooku jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 a mas devhook 0.46?jestli ti to jde,okamzite stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 jo mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 ja mam stiahnuty rip ma to asi 300mb ale x men sa mi pozdava viac vyskusam vam tu hodit aj odkaz ak chcete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 lepší je to na PC ve více lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.