Marr Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 ...mam další(:D) problém s Xvix4PSP:(...když konvertuju videa tak mi to u 99% napíše "Error.Sorry"vubec newim čim by to mohlo bejt:(...poradte něco pls... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 pld poradte někdo něco...sem zoufalej:(... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ...mam další(:D) problém s Xvix4PSP:(...když konvertuju videa tak mi to u 99% napíše "Error.Sorry"vubec newim čim by to mohlo bejt:(...poradte něco pls... cuzz hele a kdy ti to pise pri convertovani a nebo az to pustis?pres jakej program to pak poustis?:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Leden 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ...při konverování,přečti se první příspěvek...:blink::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ...při konverování,přečti se první příspěvek...:blink::roll: tak to netusim co s tim zkus to jinak nastavit a nebud neprijemnej bud rad ze ti vubec nekdo napise 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marr
...mam další(:D) problém s Xvix4PSP:(...když konvertuju videa tak mi to u 99% napíše "Error.Sorry"vubec newim čim by to mohlo bejt:(...poradte něco pls...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts