Guest httpp Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Zdeavím! Mám poroblém mam FW1.50 a nejde mi sustit program devhook mohl by mi nekdo poradit.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 to je pekne divny,byt tebou napisu zpravu,nekomu zkusenymu treba shadow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 co ti pise aku chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 Zdeavím! Mám poroblém mam FW1.50 a nejde mi sustit program devhook mohl by mi nekdo poradit.dik Hmm, mám Škodu Felicia 1.6 a nestaruje mi, mohl by mi někdo poradit? Nejdřív mrkni sem http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5084&highlight=devhook a potom zkus trochu víc popsat problém (nejde vůbec zpustit, PSP se sekne atd...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babun Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 tak si tam hod se-b a zadny devhook nepotrebujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 tak si tam hod se-b a zadny devhook nepotrebujesAle potrebuje. Nie vsetky hry idu na FW 2.71-SE B ja pouzivam stale DEVHOOK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Babun Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 tak si tam hod se-b a zadny devhook nepotrebujesAle potrebuje. Nie vsetky hry idu na FW 2.71-SE B ja pouzivam stale DEVHOOK. pokud ja vim tak se-b dokaze spustit hry bez devhooku ne?Sice mozna nespusiti vsichny hry co devhook ale slape bez devhook ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 tak si tam hod se-b a zadny devhook nepotrebujesAle potrebuje. Nie vsetky hry idu na FW 2.71-SE B ja pouzivam stale DEVHOOK. pokud ja vim tak se-b dokaze spustit hry bez devhooku ne?Sice mozna nespusiti vsichny hry co devhook ale slape bez devhook ne? Devhook je duležitý na FW:2.71 SE-B stejně jako na FW:1.5 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 tak si tam hod se-b a zadny devhook nepotrebujesAle potrebuje. Nie vsetky hry idu na FW 2.71-SE B ja pouzivam stale DEVHOOK. pokud ja vim tak se-b dokaze spustit hry bez devhooku ne?Sice mozna nespusiti vsichny hry co devhook ale slape bez devhook ne? Jde i bez devhooku, ale pokud chceš mít jistotu, že ti pojedou všechny hry, tak si tam ten devhook dáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 např také ATV jede jenom přes devhook lae doufejme že udělají C a tam to pošlape všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.