Davis Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Čauves, je tu někdo z ČR kdo hraje Dirta online? marek_2080: upraven anzev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobin Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Az si koupim PS3,tak urcite-moje oblibena hra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 tak nejak, colina mam na pc a je to jedna ze zavodnich her, ktera me chytla, na ps3 ho planuju taky =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Leden 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 chlapi můžu doporučit, myslím že se fakt povedl. Já osobně mám za sebou CMR a CMR 2 na PS, pak na PS2 CMR3 a 4. Trojka si myslim byla nej ale Dirt je Dirt. Na PC se mi teda tolik Dirt nelibil ale asi to bylo tim ovladanim na klavesnici.Tak až koupíte dejte vědět a zapaříme online jako česká výprava :-D online je mazec, nejtěžší obtížnost v týhle hře oproti online je rookie :-D tak se těším, jinak můj NICK na PS3 je Dejviz tak si mě klíďo přidejte, já vás taky uložím do seznamu, jinak přikládám jeden z mých online výsledků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro_SK Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Cauko, tak ja si obcas Colin-a on-line zahram, ked chces, tak si ma pridaj do friends. PSN nick: Pietro_SK P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maik10 Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 super hra, chtěl bych si ji stáhnout do ps3, můžete mi prosím poradit kde stahovat hry? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.