Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

problém s NFS

bluss

Recommended Posts

mám problém s NFS - všechny.

tzn. rivals, most wanted, carbon.

u všech mi auto pořád zatáčí na levou stranu, a to mám rivals originál.

nevíte někdo, v čem by to mohlo být???

je to hw problém??? ale nedělá to pořád, někdy to zapnu a běží to normálně a z toho....

díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevíte jestli se to už někde neřešilo??

třeba na nějakém zahraničním foru??

a hlavně jestli to jde nějak odstranit???

já radši hrju analogem, než šipkama, auto se potom řídí víc podle mě.

a mám ještě jeden problém, NFS carbon se mi tak nějak divně seká nebo co, prostě to nejde tak pozvolna, jako když hraju nějakou jinou hru, sice se to nesekne nebo takhle ale jde poznat, že ta jízda není úplně plynulá, nevíte čím to???

nemůže to být třeba tím, že to nemám orig. ale jenom ripnuté??

díky.

Odkaz ke komentáři

Co sa tyka to NFS Carbon tak to nema nic s tym, ze to mas RIP. Skor ci nemas hru komprimovanu v *.cso formate. Sa to tu riesilo, ze NFS laguje a je najlepsie ho mat v *.iso.

Hry s pamatovky idu vseobecne rychlejsie ako z UMD. resp. loadovanie. A setri to bateriu. Takze to, ze prip by niektora hra sekala nema nic s tym spolocne.

Odkaz ke komentáři

Me to delalo taky..a presne je to nalogem...mas ho bud zaprasenej...a nebo kdyz ti to dela tak snim jen hejbni do prava a mas po problemu

no to právě ne, celý závod to pořád musím vracet do prava, nic nepomáhá ale taky to někdy zapnu a běží to úplně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

A dělá Ti to i u jiných her (závodních)? Jestli jo, tak zkus opravdu profouknout analog, jestli neni znečištěnej, jinak asi bych to hodil na reklamačku, neni vyloučený, že může bejt vada v analogu.

no jedinou další závodní hru co mám je colin a u toho se mi ještě nic takového nestalo.

tak nevím jestli je to v psp nebo v NFS

je to fakt divné.

Odkaz ke komentáři

A dělá Ti to i u jiných her (závodních)? Jestli jo, tak zkus opravdu profouknout analog, jestli neni znečištěnej, jinak asi bych to hodil na reklamačku, neni vyloučený, že může bejt vada v analogu.

no jedinou další závodní hru co mám je colin a u toho se mi ještě nic takového nestalo.

tak nevím jestli je to v psp nebo v NFS

je to fakt divné.

tak zkus burnouty...fakt pecka...a neni to velky!!

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Lidi mam problem, nejde mi hrat infrastrukture v needech most wanted. dyz chcu hrat, nemuzu vybrat bod pro pripjeni... tzn wifi point. Mam ho tam, ale nejde vybrat... nechapu to.. u jinych her vyberete point-->router a hrajete, ale zde se point zobrazi, ale nejde vybrat:(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu