bluss Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 mám problém s NFS - všechny. tzn. rivals, most wanted, carbon. u všech mi auto pořád zatáčí na levou stranu, a to mám rivals originál. nevíte někdo, v čem by to mohlo být??? je to hw problém??? ale nedělá to pořád, někdy to zapnu a běží to normálně a z toho.... díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 To robi aj mne a to nielen pri NFS. To iste mi robilo aj s 18 Wheels of Steel ked som to hral s volanton. Cudne tiez nechapem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Říjen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2006 je to analogem :wink: pokud hrajes na sipkach a pak treba analgem tak to dela, me to taky delalo, pak sem jezdil jen na sipkach a na analog ani nesahl a bylo to..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluss Odesláno Říjen 30, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 nevíte jestli se to už někde neřešilo?? třeba na nějakém zahraničním foru?? a hlavně jestli to jde nějak odstranit??? já radši hrju analogem, než šipkama, auto se potom řídí víc podle mě. a mám ještě jeden problém, NFS carbon se mi tak nějak divně seká nebo co, prostě to nejde tak pozvolna, jako když hraju nějakou jinou hru, sice se to nesekne nebo takhle ale jde poznat, že ta jízda není úplně plynulá, nevíte čím to??? nemůže to být třeba tím, že to nemám orig. ale jenom ripnuté?? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 Co sa tyka to NFS Carbon tak to nema nic s tym, ze to mas RIP. Skor ci nemas hru komprimovanu v *.cso formate. Sa to tu riesilo, ze NFS laguje a je najlepsie ho mat v *.iso. Hry s pamatovky idu vseobecne rychlejsie ako z UMD. resp. loadovanie. A setri to bateriu. Takze to, ze prip by niektora hra sekala nema nic s tym spolocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 Me to delalo taky..a presne je to nalogem...mas ho bud zaprasenej...a nebo kdyz ti to dela tak snim jen hejbni do prava a mas po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluss Odesláno Říjen 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 Me to delalo taky..a presne je to nalogem...mas ho bud zaprasenej...a nebo kdyz ti to dela tak snim jen hejbni do prava a mas po problemu no to právě ne, celý závod to pořád musím vracet do prava, nic nepomáhá ale taky to někdy zapnu a běží to úplně v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 Ne..fakt parkrat stim hejbni do prava a mas to ok...ja to tak delam..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluss Odesláno Listopad 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 Ne..fakt parkrat stim hejbni do prava a mas to ok...ja to tak delam..:-) ale já to vracím do prava asi tak 100x za závod a stejně si to nedá říct, musí to být něčím jiným. (alespoň u mě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 A dělá Ti to i u jiných her (závodních)? Jestli jo, tak zkus opravdu profouknout analog, jestli neni znečištěnej, jinak asi bych to hodil na reklamačku, neni vyloučený, že může bejt vada v analogu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluss Odesláno Listopad 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 A dělá Ti to i u jiných her (závodních)? Jestli jo, tak zkus opravdu profouknout analog, jestli neni znečištěnej, jinak asi bych to hodil na reklamačku, neni vyloučený, že může bejt vada v analogu. no jedinou další závodní hru co mám je colin a u toho se mi ještě nic takového nestalo. tak nevím jestli je to v psp nebo v NFS je to fakt divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 asi mas hodne citlivy tlacitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logo Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 A dělá Ti to i u jiných her (závodních)? Jestli jo, tak zkus opravdu profouknout analog, jestli neni znečištěnej, jinak asi bych to hodil na reklamačku, neni vyloučený, že může bejt vada v analogu. no jedinou další závodní hru co mám je colin a u toho se mi ještě nic takového nestalo. tak nevím jestli je to v psp nebo v NFS je to fakt divné. tak zkus burnouty...fakt pecka...a neni to velky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 jenze kde je stahnout =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 www.pspiso.com [url]www.projectpsp.com[/url] :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2007 Lidi mam problem, nejde mi hrat infrastrukture v needech most wanted. dyz chcu hrat, nemuzu vybrat bod pro pripjeni... tzn wifi point. Mam ho tam, ale nejde vybrat... nechapu to.. u jinych her vyberete point-->router a hrajete, ale zde se point zobrazi, ale nejde vybrat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.