AlexXx Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Viz název(myslím ten obal jak je v tom to cédéčko).Chtěl jsem vědět jestli se vam to taky stalo.Protože pokaždé když jsi ho chci pustit tak ho musim prohnout aby se dalo spátky.Tak třeba mám to přelepit izolepou tu část?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Tak si můžeš koupit novej krit stoji kolem 200 kč :) :D já ho mám ůplně v pohodě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 A jak to tam pak vložím to cd malinke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexXx
Viz název(myslím ten obal jak je v tom to cédéčko).Chtěl jsem vědět jestli se vam to taky stalo.Protože pokaždé když jsi ho chci pustit tak ho musim prohnout aby se dalo spátky.Tak třeba mám to přelepit izolepou tu část?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts