MikeM Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 ...nasel jsem na netu upravene sestavy podle letosniho roku pro tymy NHL, tak sosejte..... Podle informaci bude vydan brzy fix 1.1. s jeste par zmenama a dalsi verze pak v listopadu ci prosinci.....prestupy. http://www.gamespot.com/psp/sports/nhl07/show_msgs.php?topic_id=m-1-31396233&pid=933703 PS: urcite nebudou prestupy a zmeny v ramci extraligy-jen NHL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2006 super =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Říjen 31, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 Hodil jsem to na ftp....slozka PSP saves. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesley.Borland Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Nvite kde by se dali stahnout nejake NOVE sestavy pro nhL 07PSP...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 k cemu???dyt muzes hrace jakkoliv vymenovat tak k cemu novy sestavy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesley.Borland Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 NO...TO bych to mohl delat treba pul roku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesley.Borland Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 PLS...poradte mi aspon na jake strance bych mohl ruzne upgrade pro hry najit...Ty nove soupisky sem nenasel ani kdyz sem hledal na googlu...tak neim...taky by se mi hodilo najit nove soupisky pro PES6... Thanks All Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Pro zajemce jsem nasel tyhle sestavy....nevim jak moc jsou aktualni, neodzkouseno!!! Jsou z jednoho NHL fora.......enjoy!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.O.B Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Nevyšel náhodou nějaký novější update soupisek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.