bystryi Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 zdravim stahnul jsem si odtud: http://console-forum.net/showthread.php?t=8221 hru GTA:LCS a když chci jet do jedné zatáčky tak se mi to sekne a za 5 sekund se PSP vypne,neni to nějakej haluz nebo to dělá všem?v čem je chyba? v PSP nebo ve hře?diky:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 nejspis chyba ve hre... jestli ti to dela porad na stejnym miste jak muze bejt vadny iso nebo spatne udelanej Rip... zkus stahnout jinou verzi a pouzij stejnej save, aby si pokracoval z predesliho mista ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bystryi Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 ok zkusim to a pak dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Superman2 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 ja mam tiez tento problem a je to presne v pristave... :( skusim inu verziu mno :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bystryi Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 takže problém vyřešen,bylo tou hrou,stáhnul jsem si ji odjinud a uz se v tý zatáčce neseká,diky moc:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robotxp Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 takže problém vyřešen,bylo tou hrou,stáhnul jsem si ji odjinud a uz se v tý zatáčce neseká,diky moc:cheesygrin: A dal by si link skadial si to stiahol aby som si nestiahol taku vadnu verziu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bystryi Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 stahnul jsem si ji odsud a fachá na 100%: http://console-forum.net/showthread.php?t=8685 :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bystryi Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 klidně lock,jak chcete:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bystryi
zdravim stahnul jsem si odtud:
hru GTA:LCS a když chci jet do jedné zatáčky tak se mi to sekne a za 5 sekund se PSP vypne,neni to nějakej haluz nebo to dělá všem?v čem je chyba?
v PSP nebo ve hře?diky:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts