Nechda Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Ahoj mám takovej problém s midnight club 3. Koupil jsem si origo a když ho spustim tak to najede do uvodního menu kdee to po mě chce abych si udělal profil ak dám create napíšu nick a dám start a potom zásek čekám 5, 10 minut a nic Co mám dělat? Ještě dodám má CFW 3.71 M33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 reklamace hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 nebo čekat ještě déle.....ta hra je dost naročna,na to jek je stara,a loaduje se jek prase dlouho:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 skus format karty, nebo se podivej jestli neni UMD poskrabany ;) tohle mi delal tekken a pomohl format Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.