KapaCZ Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Hoj lidi prosimvás hledám na ebay.com baterku SLIM a nemůžu jí najít. Teda najdu ale nevim jestli je originál od sony :( Prosím poradíte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Hoj lidi prosimvás hledám na ebay.com baterku SLIM a nemůžu jí najít. Teda najdu ale nevim jestli je originál od sony :( Prosím poradíte mi vetsina baterek a karet na ebay je fake. proto radsi objednej v cz nove, kor kdyz chces pandoru a nebo si objednej uz hotovou pandoru treba na playcentrum.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Pro mě by právě bylo ebay nej jelokož mám na paypall doláče z klikaček čili by to bylo v podstatě zadarmo. Takhle pokud bych to měl kupovat u nás tak se mi to nevyplatí a můžu se rovnou stavit u náký co mi to předělá :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Pro mě by právě bylo ebay nej jelokož mám na paypall doláče z klikaček čili by to bylo v podstatě zadarmo. Takhle pokud bych to měl kupovat u nás tak se mi to nevyplatí a můžu se rovnou stavit u náký co mi to předělá :) vez tomu ze kdyz ti nekdo bude delat pandoru tak stim ze bude od tebe cekat dobrovolny prispevek za dalsi dnes paypal je propojen se tvym uctem v cechach takze mas pristup i k ceskym kackam staci kdyz preposles ja mam taky ucet na paypal. a posledni vec ja to tam tuhle hledal a zjistil ze cena baterie super ale postovne a balne pak stoji od 280kc do 500kc podle cloveka a ne kazdej posila do cech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 A kde bych třeba koupil origo baterky do PSP SLIM? // Jakej je rozdíl mezi PSP SLIM a PSP SLIM&LITE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 A kde bych třeba koupil origo baterky do PSP SLIM?// Jakej je rozdíl mezi PSP SLIM a PSP SLIM&LITE žádnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucatuning Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 PSP SLIM a PSP SLIM&LITE je to samý :) baterii třeba tuhle ta by snad měla být origo sony http://www.playcentrum.cz/battery-1200mah-sony-psp-slim-481101.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Právě že já sem to viděl na jedný stránce a tam byla LITE o 1000sk draší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucatuning Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 stejná firma a kapacita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KapaCZ
Hoj lidi prosimvás hledám na ebay.com baterku SLIM a nemůžu jí najít. Teda najdu ale nevim jestli je originál od sony :( Prosím poradíte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts