kvasimodo Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Stahnul jsem si tuto hru z uplink.sk,udajne je to hra v cestine. Hra byla rozdelena na 7.casti,ale ted nevim jak ji dat do souboru ISO nebo CSO. Vubec mi to nepise co to je za soubor. Ted to prevadim do WinRARu ale nevim jestli to pomuze. Jestli jste si to nekdo uz stahli ,poradte prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Stahnul jsem si tuto hru z uplink.sk,udajne je to hra v cestine.Hra byla rozdelena na 7.casti,ale ted nevim jak ji dat do souboru ISO nebo CSO. Vubec mi to nepise co to je za soubor. Ted to prevadim do WinRARu ale nevim jestli to pomuze. Jestli jste si to nekdo uz stahli ,poradte prosim. musis to rozbalit programem 7zip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Do pr_ele , sak je tam napsany ze mas pouzit program 7zip , po nainstalovani kliknes na prvni 7z pravym tlacitkem misi a das rozbalit zde . Bude to po tobe chtet heslo , ktery je tam taky napsany . Nevim proc ses nezeptal tam nebo si pozornej necetl , nemusel bys zbytecne zakladat topik !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Tak nevim nainstaloval jsem 7zip a porad mi to nejde. Kdyz si je v 7zipu oznacim a chci je rozbalit,tak mi to z tech 7 souboru jeden prevede do WinRARu a dal mi to nedela nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 18, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 no tak ten soubor co ti s toho vylezl dej do slozky ISO a hrej , jako rar se ti zobrazuje proto , ze mas ve winraru povoleny rozbalovani isa . Kua to uz je dneska podruhy # Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 No jo kdyz ale na ten rar kliknu tak mi to pise ,ze nejde otevrit. Bud tak hodnej a hod mi sem ten link kde o ty hre pisou . Nemuzu to najit,poradne bych si to procetl,diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 ROMEO nevztekej se . Čato tu jsou takoví lidi co musej zakladat novej topick , aby se zviditelnili :D Nechapu proč to nemužeš dat do topicku , kde jsi to stahl tam by ti odpoveděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 To bych rad ale nemuzu to najit. Omlouvam se Vam,ale pokazdy jsem si stahoval hry pouze v ISO nebo CSO souborech. Tady psali ze je to v cestine ,tak jsem to chtel prubnout,ale nevedel jsem,ze to pro me bude takova prekerka. A opravdu mi nejde o zviditelneni. Tak namusite na me byt hned nakrknuty. Uz jsem to nasel,tak to zkusim jeste jednou cele ztahnout.Pak se holt uvidi. Ale dekuji za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kvasimodo
Stahnul jsem si tuto hru z uplink.sk,udajne je to hra v cestine.
Hra byla rozdelena na 7.casti,ale ted nevim jak ji dat do souboru ISO nebo CSO.
Vubec mi to nepise co to je za soubor.
Ted to prevadim do WinRARu ale nevim jestli to pomuze.
Jestli jste si to nekdo uz stahli ,poradte prosim.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts