Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lara Croft Tomb Raider: Anniversary

atry

Recommended Posts

Ohlášen remake první Lary

30.10.2006 16:10 | Ladislav Leimer | PC hry | trvalý link | diskuse | zdroj: Worthplaying

Lara Croft Tomb Raider Anniversary To, o čem se doposud pouze šeptalo, se konečně ukázalo býti pravdou. Eidos dnes oficiálně oznámil remake původního dílu Tomb Raider pod názvem Lara Croft Tomb Raider: Anniversary. Hra bude využívat upravený engine Tomb Raider: Legend, přičemž levely budou upraveny požadavkům dnešních hráčů, ale zároveň by svým designem měly uspokojit i milovníky deset let starého originálu. Přesto bychom se měli dočkat více nového, než známého. Opět se tak vydáme na honbu za mystickým artefaktem jménem Scion. Nejlepší zprávou však zůstává, že za vývojem hry opět stojí Crystal Dynamics, tým, kterému se na rozdíl od Core podařilo vytáhnout Laru z bláta, respektive kobky. Hra je určena krom PC i na konzole PlayStation 2 a PSP

...prevzato s bonuswebu

recenze puvodniho TB :arrow: http://bonusweb.idnes.cz/konzole/psx/tombraiderpsx.html

..tak na tohle sem zvedavej...

..TB:LEGEND se i pres puvodni neduveru zaradil mezi moje NEJ psp hry...

..a pamatuju jak sem paril prvni TB na prehistorickym PCcku(to byla snad jeste 486ka :)...mozna pentium 133Mhz) - ta hruzostrasna lokace kde na me vybejnzl T-REX :twisted:

..gogogo lara 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no to jsem zvedavy na to ovladani ... jestli bude stejne jak v legends tak to potespanbu ... myslim jako na psp na pc se to dobre hralo

...me prislo ovladani dobre zvladnuty...

... u mnoha her si na nej musi dlouho zvykat, ale u TB mi paldo hned do ruky :) ...takze ja doufam, ze to nebudou moc menit :twisted:

Odkaz ke komentáři

tak tak ovladanie bol strasne imho...nepresne...kamera ma isla zabit...urboil som Boliviu a vymazal som to :roll:

...pro me to je jedna z mala her, kterou se "slupnul jak malinu" a dohral ji jednim dechem...ikdyz sem ji pred vyzkousenim odsuzoval, vzhledem k tomu jak spackali vsechna ta pokracovani...nastesti zmena vyvoj.teamu velmi prospela...

Odkaz ke komentáři

dalsi kravina do zbirky na psp =) jen tak dal :D

...kazdej ma nakej vkus.. :wink:

...nekdo porad hlta "drsnackej tunning", kterej v NFS omilaj porad dokola a nekdo zase da prednost klasice jako je puvodni TR...

...chapu, ze to s nekteryma z vas moc nedela, ptz kdyz tahla hra vysla, tak si mnoho z vas jeste cumlalo palec :lol:

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

oficialni web Tomb Raider Anniversary

Tomb Raider Anniversary info

26.2.2007 12:00 | Ladislav Leimer | PC hry | trvalý link | diskuse | zdroj: PR

Blížící se remake původního dobrodružství Lary Croft, je toužebně očekávané nejedním fanouškem série. Nedočkavce tak jistě potěší spuštění officiálních stránek, kde se dozvědí o chystaném Lara Croft Tomb Raider Anniversary jistě mnoho zajímavých informací. Hru u nás bude distribuovat společnost Cenega a to jak ve verzích pro PC, PlayStation 2, tak i handheld PSP. Verze pro domácí počítače bude navíc obsahovat české titulky, což potěší nejednoho našince. Datum vydání je plánováno na toto léto. Vývoj titulu má na svědomí opět vývojářské studio Crystal Dynamics, zodpovědné již za předešlý díl s podtitulem Legend.

z bonuswebu

Odkaz ke komentáři

Já jsem to dohrál na N-Gage to byla pařba, ale špatně de to ovládalo..... (Bylo to před 3 lety víte co to bylo!!!!! Na mobilu takováhle pařba....!!)

[center:5240111dfa]Tomb%20Raider.jpg[/center:5240111dfa]

Já to taky dohrál na N-gage a byla to opravdu dost dobrá pařba.Ovládání zase nebylo tak hrozný šlo o zvyk.Teď to chci zkusit na PSP už se těšim. 8) :evil:

Odkaz ke komentáři

N-Gage je best jeste porad ho mam a neprodam proste si ho necham. Dobry je ze to ma symbian a ma docela dobry Hardware.........

Já taky ještě N-gage QD mám doma ještě jsem měl N-gage klasik,ale tem jsem prodal a koupil si místo něj od SEMRYHO Nokii 7610 taky best telefon.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Sice je to tak trochu OT, ale nevite jak udelat v Legendu (samo ze na PSP ;) ) äsi patou misi v nekde na Sybiry (je tam moc snehu), jedu na peknej motorce podel nejakyho vlaku....a jedu tak asi 10 (!) minut a porad nic...a pak se vysekam... :(

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu