atry Odesláno Říjen 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2006 Ohlášen remake první Lary30.10.2006 16:10 | Ladislav Leimer | PC hry | trvalý link | diskuse | zdroj: Worthplaying Lara Croft Tomb Raider Anniversary To, o čem se doposud pouze šeptalo, se konečně ukázalo býti pravdou. Eidos dnes oficiálně oznámil remake původního dílu Tomb Raider pod názvem Lara Croft Tomb Raider: Anniversary. Hra bude využívat upravený engine Tomb Raider: Legend, přičemž levely budou upraveny požadavkům dnešních hráčů, ale zároveň by svým designem měly uspokojit i milovníky deset let starého originálu. Přesto bychom se měli dočkat více nového, než známého. Opět se tak vydáme na honbu za mystickým artefaktem jménem Scion. Nejlepší zprávou však zůstává, že za vývojem hry opět stojí Crystal Dynamics, tým, kterému se na rozdíl od Core podařilo vytáhnout Laru z bláta, respektive kobky. Hra je určena krom PC i na konzole PlayStation 2 a PSP ...prevzato s bonusweburecenze puvodniho TB :arrow: http://bonusweb.idnes.cz/konzole/psx/tombraiderpsx.html ..tak na tohle sem zvedavej... ..TB:LEGEND se i pres puvodni neduveru zaradil mezi moje NEJ psp hry... ..a pamatuju jak sem paril prvni TB na prehistorickym PCcku(to byla snad jeste 486ka :)...mozna pentium 133Mhz) - ta hruzostrasna lokace kde na me vybejnzl T-REX :twisted: ..gogogo lara 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 no to jsem zvedavy na to ovladani ... jestli bude stejne jak v legends tak to potespanbu ... myslim jako na psp na pc se to dobre hralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Yeah to bude dobré. První díl jsem hrál na iMacovi, myslím že ještě na G3. Ale nevím jak si pohrají s ovládáním. Doufám že se jim hra povede jak na PC tak na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 no to jsem zvedavy na to ovladani ... jestli bude stejne jak v legends tak to potespanbu ... myslim jako na psp na pc se to dobre hralo ...me prislo ovladani dobre zvladnuty... ... u mnoha her si na nej musi dlouho zvykat, ale u TB mi paldo hned do ruky :) ...takze ja doufam, ze to nebudou moc menit :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Jedine co nebolo na TBL dobre bolo FRAMERATE. Bolo to tam cca. 39-43 fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 no mne se ovladani vubec nelibilo ... ale to je muj nazor ... jinak kdy to ma vyjit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 tak tak ovladanie bol strasne imho...nepresne...kamera ma isla zabit...urboil som Boliviu a vymazal som to :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 tak tak ovladanie bol strasne imho...nepresne...kamera ma isla zabit...urboil som Boliviu a vymazal som to :roll: ...pro me to je jedna z mala her, kterou se "slupnul jak malinu" a dohral ji jednim dechem...ikdyz sem ji pred vyzkousenim odsuzoval, vzhledem k tomu jak spackali vsechna ta pokracovani...nastesti zmena vyvoj.teamu velmi prospela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speder38 Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 takze to bude jako prvni dil lary v novim enginu a na PSP :shock: tak to je teda bomba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 dalsi kravina do zbirky na psp =) jen tak dal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 dalsi kravina do zbirky na psp =) jen tak dal :D ...kazdej ma nakej vkus.. :wink: ...nekdo porad hlta "drsnackej tunning", kterej v NFS omilaj porad dokola a nekdo zase da prednost klasice jako je puvodni TR... ...chapu, ze to s nekteryma z vas moc nedela, ptz kdyz tahla hra vysla, tak si mnoho z vas jeste cumlalo palec :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 ... kdyz tahla hra vysla, tak si mnoho z vas jeste cumlalo palec :lol: iste :twisted: :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Jedničku si pamatuju jak jsem ji zkoušel na Invexu a byl jsem úplně unešenej z animací :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 jojo jednicku jsem dohral .. a to jsem jeste nemel komp to jsem vzdycky musel prosit otce aby me pustil na komp abych si zahral ... 2x 3x do tydne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 oficialni web Tomb Raider Anniversary Tomb Raider Anniversary info26.2.2007 12:00 | Ladislav Leimer | PC hry | trvalý link | diskuse | zdroj: PR Blížící se remake původního dobrodružství Lary Croft, je toužebně očekávané nejedním fanouškem série. Nedočkavce tak jistě potěší spuštění officiálních stránek, kde se dozvědí o chystaném Lara Croft Tomb Raider Anniversary jistě mnoho zajímavých informací. Hru u nás bude distribuovat společnost Cenega a to jak ve verzích pro PC, PlayStation 2, tak i handheld PSP. Verze pro domácí počítače bude navíc obsahovat české titulky, což potěší nejednoho našince. Datum vydání je plánováno na toto léto. Vývoj titulu má na svědomí opět vývojářské studio Crystal Dynamics, zodpovědné již za předešlý díl s podtitulem Legend. z bonuswebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Já jsem to dohrál na N-Gage to byla pařba, ale špatně de to ovládalo..... (Bylo to před 3 lety víte co to bylo!!!!! Na mobilu takováhle pařba....!!) [center:4938f63738][/center:4938f63738] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modry.neon Odesláno Únor 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 je jsem legend 2x projel a je to moje jedna z best her na nedam na ni dopustit, uz se moooc tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Já jsem to dohrál na N-Gage to byla pařba, ale špatně de to ovládalo..... (Bylo to před 3 lety víte co to bylo!!!!! Na mobilu takováhle pařba....!!)[center:5240111dfa][/center:5240111dfa] Já to taky dohrál na N-gage a byla to opravdu dost dobrá pařba.Ovládání zase nebylo tak hrozný šlo o zvyk.Teď to chci zkusit na PSP už se těšim. 8) :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 jj n-gage to byla fajnova vecicka ...treba raymanovi v multi se zatim zadnej multi na PSP ani nepriblizil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fkcusr Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 Na n-gage som to hral, chvíľu ma to aj bavilo. A rayman, to teda bol nárez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 N-Gage je best jeste porad ho mam a neprodam proste si ho necham. Dobry je ze to ma symbian a ma docela dobry Hardware......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Únor 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2007 N-Gage je best jeste porad ho mam a neprodam proste si ho necham. Dobry je ze to ma symbian a ma docela dobry Hardware......... Já taky ještě N-gage QD mám doma ještě jsem měl N-gage klasik,ale tem jsem prodal a koupil si místo něj od SEMRYHO Nokii 7610 taky best telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Duben 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 http://bonusweb.idnes.cz/konzole/konzolep/ps2tranniversaryr.html dojmy z hrani "beta verze" ..to bude luxusni zalezitost :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2007 Sice je to tak trochu OT, ale nevite jak udelat v Legendu (samo ze na PSP ;) ) äsi patou misi v nekde na Sybiry (je tam moc snehu), jedu na peknej motorce podel nejakyho vlaku....a jedu tak asi 10 (!) minut a porad nic...a pak se vysekam... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Už ať to vyjde. Nesnáším zdržování her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.