ramalamadingdong Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Zdravim, uvažuji o koupi PS3 přes eBay a mám pár otázek: 1. Existuje něco jako QWERTY klávesnice pro PS3 ? 2. Jak natom vypadá internet? Jak na PC ? 3. Jde na to nejakej Windows ? 4. A mám se obávat chyby YLOD ? díki :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Ps3 ma linux, muzes na nej koupit klavesnici, internet je stjny (prave pisu z ps3) a chyby ylod ee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Ps3 ma linux, muzes na nej koupit klavesnici, internet je stjny (prave pisu z ps3) a chyby ylod ee.hele a ten Linux, je jen na emulovanej neo je tam na pevno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Linux je tam jako operační sytém.(v menu jako other system).Nicméně PS3 nemá cenu používat jako PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Linux je tam jako operační sytém.(v menu jako other system).Nicméně PS3 nemá cenu používat jako PC.no to je jasný ale jen se ptám jestli by to šlo, hele placku, a ty za kolik prodávaš PS3? (teda jestli máš?)marek_2080: obchody si tu nedohadujte, na to mate pm, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 no to je jasný ale jen se ptám jestli by to šlo, hele placku, a ty za kolik prodávaš PS3? (teda jestli máš?)marek_2080: obchody si tu nedohadujte, na to mate pm, diky Ještě k tý klávesnici.. Můžeš tam připojit jakoukoliv USB klávesnici (a myš samozřejmě) nemusí to bejt ta od logitechu za 700kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ramalamadingdong
Zdravim, uvažuji o koupi PS3 přes eBay a mám pár otázek:
1. Existuje něco jako QWERTY klávesnice pro PS3 ?
2. Jak natom vypadá internet? Jak na PC ?
3. Jde na to nejakej Windows ?
4. A mám se obávat chyby YLOD ?
díki :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.