lsony Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Mám PSP Slim s CF 3.80 M33-4 a nefunguje mi Radio píše to Communication with the server failed. A DNS error has occurred. (8041040B). Nevíte někdo co stím. Připojení k internetu mi funguje. Prosím poraď tě někdo co stím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Připojení k internetu musí být vedeno přes DHCP,pak ti půjde i radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 no pripojeni ti asi fungovat nemuze.. protoze je spatna IP DNS serveru, takze nemuzes zadavat adresy, ale jen IP... Tudiz mas spatne IP - nejede DHCP asi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 mám ten samý problem všechny hb které potřebujou wifi mi jdou prohlížeč taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.