mina Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 stahl jsem si a nainstaloval tento program, a kdyz ho zapnu tak mi napise at pripojim psp, psp pripojim dam ok a napise mi to znova at psp pripojim, nevim co s tim, windows mi psp normalne najde, dik za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Jestli myslis Sony Media Manager 2.5 ,tak to se divim. Me to funguje v poho. Jestli chces ,tak ti muzu poslat pro zkousku i verzi 1.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mina Odesláno Leden 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 jj, to bys byl moc hodnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Jestli mas SKYPE ,tak ti to hned muzu poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mina
stahl jsem si a nainstaloval tento program, a kdyz ho zapnu tak mi napise at pripojim psp, psp pripojim dam ok a napise mi to znova at psp pripojim, nevim co s tim, windows mi psp normalne najde, dik za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts