mansda36 Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Remote Play je funkce, která umožňuje zobrazení obrazovky systému PS3 na displeji PSP. Co mužete ovladat z PSP -Fotky -Hudba -Videa -Internetovej prohlížeč -Playstation Store A teď jak na to Před prvním použitím Remote Play musíte zaregistrovat PSP v PS3 Registraci proveďte : Settings > Remote Play Settings > Register Device Teď dejte v PS 3 network a tam Remote play Zapňete wifi v PSP A najeďte na Network a remot play v PSP Dejte možnost Connect via Private Network A vyberte PS 3 v Seznamu Pokud se vše povedlo na PSP obrazovce bude mít obraz z PS 3 Přes Remot play nejdou hrát hry . Jeďina hra , ktera jde hrét je LAIR Pro ukázku 2 obrázky , ale kvalita nic moc . Foták mi funguje na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Přes Remot play nejdou hrát hry . Jeďina hra , ktera jde hrét je LAIR podotýkám že hrát jdou ps1 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prague77 Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 podotýkám že hrát jdou ps1 hry jde i aquatopic - coz tedy neni uplne hra, ale akvarko pro PS3 eye. (jste li v pohledu kamery, vidite se za akvarkem, muzete plasit ryby atd) Co je na tom dobry je to, ze muzete vypnout akvarko a nechat zapnutou jen kameru. Muzete pak lezet v posteli ci obedvat a kontrolovat pri tom vaseho psa, kocku ci dite v pokoji kde je ps3 s kamerou (ano je to neuzitecna celkem blbost, ale i tak me pobavila) A her ktere budou kompatibilni ma pribyvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 dalsi hra ktera funguje pres Remote Play je Pixel Junk Monsters stahnout si demo nebo koupit celou hru si muzete na Playstation Store za 135,- KC je to v podstate staveni vezek ktere je zname se slavneho modu pro Warcraft 3 - "Tower Defence" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00ra Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 Funguje propojeni i s preflashnutym fw v PSP? Jestlize ano, tak proc mi to nejde? Nedari se mi zaregistrovat PSP v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Funguje propojeni i s preflashnutym fw v PSP? Jestlize ano, tak proc mi to nejde? Nedari se mi zaregistrovat PSP v PS3. Funguje, registruješ ho přes USB kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00ra Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Funguje, registruješ ho přes USB kabel? Registruju, PS3 mi ho nechce detekovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 a zapinas ten mod i na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Registruju, PS3 mi ho nechce detekovat. Jestli mas psp fat tak mas pravdepodobne poskozeny idstorage , pouzij key cleaner , nekde je tu na foru navod . Zkusim ho najit :D Edit , tady na konci prvniho prispevku :D http://console-forum.cz/showthread.php?t=19198 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Registruju, PS3 mi ho nechce detekovat. Nechci aby to vypadalo že z tebe dělám amatéra, zeptat se musím. Za prvé stahování her přes USB ti normálně jde? Jak registruješ PSP jen ho připojíš, nebo ho připojíš a zapneš na PSP spojení USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b00ra Odesláno Květen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2008 Tak pomohl ten key cleaner. Vse funguje. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 a nejde streamovat z psp na ps3? jako ze bych mohl hrat na psp normalne na telce (ze to de tim kabelem vim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 a nejde streamovat z psp na ps3? jako ze bych mohl hrat na psp normalne na telce (ze to de tim kabelem vim) pres ps3 ne, jedine pres ten kabel no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2008 Registruju, PS3 mi ho nechce detekovat. Mám úplně ten stejný problém, tak teda zkusím ten cleaner a uvidím Jo a ještě jedna věc. Zkoušel jsem zkopírovat videa z PS3 d PSP a v PSP mi to ukázalo Unsuported data. Jak je to možný ? PSP přece přehrává Mp4 ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 USB ale kamosovi to nak neslo prej to udelal pres bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 ja fakt zasnu ze vytahujes stary topicy a odpovidas na ne. Ty se asi hodne nudis co..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Play TV jede v propojení také. Odzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Play TV jede v propojení také. Odzkoušeno čítať poznáš? https://console-forum.net/showthread.php?t=18727 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 sorry , ale mám jen radost, že to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smooki1 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ahoj,chtěl bych se někoho zeptat,jakou verzi Firmwaru potřebuju abych se mohl normálně spojit přes internet s PS3.Ptž mám 5.00 M33-4 a chce to po mě update.Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 nejde to, s CFW se s PSP nedostanes na PSN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smooki1 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 To mě moc nepotěšilo teda a nějaký nový CFW není ve výhledu se kterým by byla možnost se připojit přes Remote Play pomocí internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 to vi jen Santa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smooki1 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 No jo,co s tím teda,jedině čekat a nebo si sehnat ještě jedno PSP s OFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukic123 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 a jde pres remote play pretahovat pisnicky atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.