Han Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Hrajete nekdo tuhle suprovou hru? Napiste mi na icq a urcite zahrajeme po hamachi. V tehle hre jsem jeste nenasel protivnika ktery by se mi vyrovnal a timto chci najit nejake hrace, ale i kdyz to neumite poradne hrat tak mi stejne napiste a naucim vas nejake triky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Mam kamose co to pari dyztak se ho zeptej ale nezna hamachi tak mu nak porad ale pozor je to celkem solidni pamka :)361-900-971 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2008 Ja to hraval...tak to nekdy muzem po hamachi zkusit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Mám kámoše co to paří ve škole na noťasu i doma na kompu, když ti můžu dát ICQ a domluvíte se ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 Hraju to ale neznám hamachi napiš mi na icq 499 968 490 a určo zapaříme:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
By Dawe Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 JA to hraval snad to ještě někde v compu mam dyštak pisnu pokud to nenajdu tak sry :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts