Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Driv3r haluzz | Musíte vidět co se mi podařilo!

g00dFeLLa´z

Recommended Posts

Tak jsem si jezdil mojí oblíbenou hru a zase se mi podařil nějáký malý kousek...

Myslím,že se to dooost povedlo a,že se tohle jen tak často nestává. :)

Kdo nevěří,že jsem to točil já,můžu mu poslat video ve fórmátu .3gp.

Fakt haluzz :D ;)

Co vy na to? :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Driv3r je nejlepší na ježdění, to prostě nemá chybu GTA se může zahrabat. Mě se líbí a rozhodně nesouhlasím s recenzema, Parralel lines jsem dohrál také a troufnu si říct že je to nejhorší driver všech dob. Tak jak zvoslili chování auta to jsem uplně žasnul, hodně hodně slabé.

Odkaz ke komentáři

no tak třeba gta vcs s porovnáním na pc:cheesygrin: slušné

Až tak uplně ti nerozumím, jak si to myslel? Serie Driver by se měla držet ježdění a ne se snažit vyrovnat GTA. První co jsem četl o Dri3rovi v recenzi : Automobil jsem při každém lehkém zatočení do smyku - nepochopitelné. Kdo to psal? Vždyt právě kvůli tomu se Driver hraje, ovladatelnost je super, prostě požitek z jízdy. Ve čtvrtém dílu sebrali už i burnout tím pádem potopili celou serii, produkce UBISOFT, ATARI má auta v krvi. Přes spoustu chyb a nízké hodnocení je pro mě Driv3r velice poutavou hrou, asi nejdem sám protože se prodalo ve světě hodně kopii.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu