g00dFeLLa´z Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Tak jsem si jezdil mojí oblíbenou hru a zase se mi podařil nějáký malý kousek... Myslím,že se to dooost povedlo a,že se tohle jen tak často nestává. :) Kdo nevěří,že jsem to točil já,můžu mu poslat video ve fórmátu .3gp. Fakt haluzz :D ;) Co vy na to? :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conny Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 velice zajimave parkovani:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 na cem to je na pc? verzi a nebo na necem jinem? na psp to totiznejak nevypada:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 na psp to totiz ani neni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 :D dost dobry :D to jsem jeste nevidel kdo by takhle parkoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 na psp to totiz ani neni:) hmm tak to sem hral na psp asi pc verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 hmm tak to sem hral na psp asi pc verzi Na PSP to opravdu mám ten dojem není... Je to hrané na PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 hmm tak to sem hral na psp asi pc verzi Na psp vyslo Driver:paralel lines a ne Driv3r:D Driv3r vyslo tusim jen na ps2, pc a mozna xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Na psp vyslo Driver:paralel lines a ne Driv3r:D Driv3r vyslo tusim jen na ps2, pc a mozna xbox. driver jako driver (driv3r) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 driver jako driver (driv3r) ....no ale driv3r se píše opravdu jen trojka a ta na psp určitě neni (a nějak extra mi to nevadí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Na psp vyslo Driver:paralel lines a ne Driv3r:D Driv3r vyslo tusim jen na ps2, pc a mozna xbox. pokud wím tak na psp je jenom jeden driver a to driver76:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 pokud wím tak na psp je jenom jeden driver a to driver76:blink: Sprááávě... A ten stojí za co? Přeci za hvno! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Sprááávě... A ten stojí za co? Přeci za hvno! ;) to bych ani neřekl,je to skoro stejný jako na ps2,akorát jinej příběh,lepší než ten driv3r podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Driv3r je nejlepší na ježdění, to prostě nemá chybu GTA se může zahrabat. Mě se líbí a rozhodně nesouhlasím s recenzema, Parralel lines jsem dohrál také a troufnu si říct že je to nejhorší driver všech dob. Tak jak zvoslili chování auta to jsem uplně žasnul, hodně hodně slabé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Sprááávě... A ten stojí za co? Přeci za hvno! ;) náhodou mě dost bavil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 náhodou mě dost bavil:) Ono to není daleko od pravdy na PSP je to dobré v rámci možností ale na PC je to slabé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Ono to není daleko od pravdy na PSP je to dobré v rámci možností ale na PC je to slabé. no tak třeba gta vcs s porovnáním na pc:cheesygrin: slušné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Opravdu zajímavé parkování.Co se týče hratelnosti Drivera souhlasim se SEMRYM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 no tak třeba gta vcs s porovnáním na pc:cheesygrin: slušné Až tak uplně ti nerozumím, jak si to myslel? Serie Driver by se měla držet ježdění a ne se snažit vyrovnat GTA. První co jsem četl o Dri3rovi v recenzi : Automobil jsem při každém lehkém zatočení do smyku - nepochopitelné. Kdo to psal? Vždyt právě kvůli tomu se Driver hraje, ovladatelnost je super, prostě požitek z jízdy. Ve čtvrtém dílu sebrali už i burnout tím pádem potopili celou serii, produkce UBISOFT, ATARI má auta v krvi. Přes spoustu chyb a nízké hodnocení je pro mě Driv3r velice poutavou hrou, asi nejdem sám protože se prodalo ve světě hodně kopii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.