N1cCo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 cau mam psp slim a chtel sem si stahnout film stahl jsem si simpsny a v psp mi to nejde pise to neco o datech nevim co a FW mam 3.60 P.S nevite kde stahnout naky dema prosim?:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 no tak dema na psp jako hry mas vsude-do vyhledavace das napr.''dema na psp download'' ale jinak mas i odkaz tady na foru a na 3.60 ti to nepujde musis mit custom fw navod taky tady ale doporucuju ti nejdriv precist navod pro zacatecniky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 A kam si je vkladal? zkus: x:/ MP_ROOT/101ANV01 nebo 100MNV01 nebo x:/VIDEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Dema najdes na dl.qj.net . Jinak videa ve formatu mp4 se davaji tam co rika Lukan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 A kam si je vkladal?zkus: x:/ MP_ROOT/101ANV01 nebo 100MNV01 nebo x:/VIDEO Ani v jednom to nejde :cry: Takže musim mit custom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Ani v jednom to nejde:cry: Takže musims mit custom? Kdepak nemusis filmy jdou i na orig. firmwaru. Kde si ten film stahnul mozna bude spatne preveden ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Tady http://console-forum.net/showthread.php?t=12716 P.S. dal by si mi ICQ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xzibit Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 dema sou tady http://pspzone.webgarden.cz/dema-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
N1cCo
cau mam psp slim a chtel sem si stahnout film stahl jsem si simpsny a v psp mi to nejde pise to neco o datech nevim co a FW mam 3.60
P.S nevite kde stahnout naky dema prosim?:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts