lukysvetna1468621248 Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 nevite nekdo o nejakym homebrew na psp abych mohl posilat obrazky a tak z psp na mobil a zpet proste infracervenym portem?diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 nejde to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 ale jde ... jenom je to strasne pomaly ... skus pohledat na foru uz se to tady resilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 tak to jde no :dozey: já myslel že z psp tim nic posílat nejde právě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukysvetna1468621248 Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 ok zkusim neco pohledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 http://dl.qj.net/PspIrDA_0.0.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12932/catid/151 jo obecne je IrDa dost pomaly...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 skus ir shell ... tam jde prenos souboru pres wifi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 skus ir shell ... tam jde prenos souboru pres wifi Ja bych rek ze chce neco jen na mobil s IrDa sice newim co ma za mobil ae zrejme to mobil s wifi nebude...;)Jestli ano souhlasim s Ir Shell;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukysvetna1468621248 Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 http://dl.qj.net/PspIrDA_0.0.2-PSP-Homebrew-Applications/pg/12/fid/12932/catid/151jo obecne je IrDa dost pomaly...;) dik za link alefunguje mi pouze prijimani odesilani ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Ja bych rek ze chce neco jen na mobil s IrDa sice newim co ma za mobil ae zrejme to mobil s wifi nebude...;)Jestli ano souhlasim s Ir Shell;) omlouvam se ... nedocetl jsem ze chce prenaset mezi mobilem a psp ... neslysel jsem jeste o tom ... vim ze to hodne lidi skouselo ale zatim jsem neslysel zeby se to nekomu povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 omlouvam se ... nedocetl jsem ze chce prenaset mezi mobilem a psp ... neslysel jsem jeste o tom ... vim ze to hodne lidi skouselo ale zatim jsem neslysel zeby se to nekomu povedlo me se to povedlo .. vali to , i kdyz to nekdy vypadava ... kazdopadne pro nejaky castejsi vyuzivani to asi neni, frci to totiz jen kdyz se tomu chce... takze vo nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 dik za link alefunguje mi pouze prijimani odesilani ne. Taky nwm jak je to s podporou telefonu...;) asi ani v readme neni kompatibilni list ae neco tam o nem pisou...treba nekerym to proste nepojede jiny mobily zas treba pojedou jak na prijem tak na odesilani...Ja uz to ted nepouzivam...radsi pripojim mobil na pc pres usb a je to nejlepsi...;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukysvetna1468621248 Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Taky nwm jak je to s podporou telefonu...;) asi ani v readme neni kompatibilni list ae neco tam o nem pisou...treba nekerym to proste nepojede jiny mobily zas treba pojedou jak na prijem tak na odesilani...Ja uz to ted nepouzivam...radsi pripojim mobil na pc pres usb a je to nejlepsi...;):) jj asi mas pravdu no ja to chcu protoze k mobilu nemam kabel a tak do neho nemuzu nic davat tak proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 jj asi mas pravdu no ja to chcu protoze k mobilu nemam kabel a tak do neho nemuzu nic davat tak proto. A co mas za mobil?treba starsi nokie neumeli pouzivat IrDa na nic krome vizitek:cheesygrin: Jinak u tech novejsich by to melo jit no ae ja pouzivam nejradsi BT;):cheesygrin:ae to PSP nema:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 jj asi mas pravdu no ja to chcu protoze k mobilu nemam kabel a tak do neho nemuzu nic davat tak proto. to bych si radsi zasel do autorizovane prodejny a ten kabel i z nokia pc suite koupil ... tech nekolik stovek neni zas tak strasne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukysvetna1468621248 Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 to bych si radsi zasel do autorizovane prodejny a ten kabel i z nokia pc suite koupil ... tech nekolik stovek neni zas tak strasne zas tak nutn to nepotrebuju. neznas nakej zahranicni eshop s vecma na pc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukysvetna1468621248
nevite nekdo o nejakym homebrew na psp abych mohl posilat obrazky a tak z psp na mobil a zpet proste infracervenym portem?diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts