Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otázka

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ja bych rek ze chce neco jen na mobil s IrDa sice newim co ma za mobil ae zrejme to mobil s wifi nebude...;)Jestli ano souhlasim s Ir Shell;)

omlouvam se ... nedocetl jsem ze chce prenaset mezi mobilem a psp ...

neslysel jsem jeste o tom ... vim ze to hodne lidi skouselo ale zatim jsem neslysel zeby se to nekomu povedlo

• 0
Odesláno
omlouvam se ... nedocetl jsem ze chce prenaset mezi mobilem a psp ...

neslysel jsem jeste o tom ... vim ze to hodne lidi skouselo ale zatim jsem neslysel zeby se to nekomu povedlo

me se to povedlo .. vali to , i kdyz to nekdy vypadava ... kazdopadne pro nejaky castejsi vyuzivani to asi neni, frci to totiz jen kdyz se tomu chce... takze vo nervy

• 0
Odesláno
dik za link alefunguje mi pouze prijimani odesilani ne.

Taky nwm jak je to s podporou telefonu...;) asi ani v readme neni kompatibilni list ae neco tam o nem pisou...treba nekerym to proste nepojede jiny mobily zas treba pojedou jak na prijem tak na odesilani...Ja uz to ted nepouzivam...radsi pripojim mobil na pc pres usb a je to nejlepsi...;):)

• 0
Odesláno
Taky nwm jak je to s podporou telefonu...;) asi ani v readme neni kompatibilni list ae neco tam o nem pisou...treba nekerym to proste nepojede jiny mobily zas treba pojedou jak na prijem tak na odesilani...Ja uz to ted nepouzivam...radsi pripojim mobil na pc pres usb a je to nejlepsi...;):)

jj asi mas pravdu no ja to chcu protoze k mobilu nemam kabel a tak do neho nemuzu nic davat tak proto.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu