pervert Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Ahoj, potřeboval bych nabít pandoru(hw úprava). Zapojím nabíječku a nic. taky jsem zkoušel zapnout psp přes nabíječku a pak pandoru vložit, ale po vložení pandory se psp vypne a baterka se nenabíjí. co s tím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Bud sis ji podelal a nebo je to uplne vybity . Pomuze kdyz to pres noc das do nabijecky , ono se to po case zacne nabijet :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pervert Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 takže varianta číslo 2, ale co když nemám nabíječku? v psp se nenabije?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 normalne to dej do psp a strc do nej adapter , nech to pres noc a melo by se to nabit , jednou mi to taky udelalo se slim baterii , nereagovala , tak sem ji nechal v psp nabijet a nabila se :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pervert Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 dík, zkusím a podělím se o výsledek;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 ja to udelal jednoduse zapl jsem prez napajeci kabel psp do XMB a pak vlozil baterku a zacala se nabíjet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Conny asi si spatne cetl prvni prispevek , to zkousel :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 Conny asi si spatne cetl prvni prispevek , to zkousel :) sry za OT:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pervert
Ahoj, potřeboval bych nabít pandoru(hw úprava). Zapojím nabíječku a nic. taky jsem zkoušel zapnout psp přes nabíječku a pak pandoru vložit, ale po vložení pandory se psp vypne a baterka se nenabíjí. co s tím??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts