KARySTAL Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 čuste lidi heldte mam fw 2.71 a delam to dle toho navodu na prvni strane je to fakt velmi srozumitelny navod takze sem to dle nej delal ale kdyz to vsecko stoho newinstall nakopcim do psp a pustim tu instalaci firmwaru v psp tak mi nenabehne to menu s varovanim ale vypne se mi psp a pak ho muzu normalne zas zapnout ale nejde mi to updatovat nevite proc dikec moooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 Ehm mas FW 2.71 alebo FW 2.71 SE-A ? Musis najkor DOWNGRADNUT na FW 1.5 a potom ist opat hore na FW 2.71 SE-A a potom na FW 2.71 SE-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Listopad 1, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jasny tak sem se snazil udelat downgrade podle dutchova navodu stim lite souborem a kdyz najedu do photo dycky se to kousne zadna ruda obrazovka a vypne se po chvili.... nevite co to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jasny tak sem se snazil udelat downgrade podle dutchova navodu stim lite souborem a kdyz najedu do photo dycky se to kousne zadna ruda obrazovka a vypne se po chvili.... nevite co to ?Skusat, skusat, skusat. Niekedy az na 20x to urobis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speder38 Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 jasny tak sem se snazil udelat downgrade podle dutchova navodu stim lite souborem a kdyz najedu do photo dycky se to kousne zadna ruda obrazovka a vypne se po chvili.... nevite co to ?Skusat, skusat, skusat. Niekedy az na 20x to urobis. U mě pomohlo vyndání UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2006 nebo restart a vyndani baterky pomuze taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 nebo default settings, a nebo format karty a nakopirovat tam jen ty soubory na downgrade...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kafry Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 tak to ja jsem taky v pasti.Me to vytuhne a čumím na menu psp a nemuzu nic delat,jen reset.Co všechno má byt v tom photo? mam tam nejake 3 soubory. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 nejcastejsi priciny: umd v mechanice psp neni v nabijecce na rootu neni slozka downdater kdyz to ani tak nepomuze udelejte to podle generic downgrader, vcera tu nekdo prelozil a nauploadovat soubory http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5534 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.