Mr Crazy Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Cetl jsem, ze je to pohybovy senzor, ale jak to funguje? Sixaxis=sest os, ale v jaky hre lze tenhle pohybovy senzor vyuzit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 v hodně hrách,třeba v cod3 se s tim přetahuješ s němcema o zbraň :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 a taky treba v resistance , tam kdyz s ním hejbeš nahoru a dolů a ze sebe zetrepavas nejaky svine.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Cetl jsem, ze je to pohybovy senzor, ale jak to funguje? Sixaxis=sest os, ale v jaky hre lze tenhle pohybovy senzor vyuzit? DikyTřeba když hoříš,tak s ním třepeš abys uhasil oheň.Nebo ve hře NGS vyvoláváš mocná kouzla Nippo.Má to něco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Wow, to je good, vubec jsem netusil, ze to v sobe neco takovyho ma. Dalsi duvod navic, proc si koupit PS3. Kazdopadne diky moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zaikai Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 a v heawenly swordu navádiš pohybem siaxisu třeba letící předměty nebo šíp kterej vystřelíš a chceš zasahnout protivníka z velký dálky přesně třeba do hlavy taky hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lumca Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Nebo Warhawk litas s letadlem nebo jezdis s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Nebo Motorstorm tam odvládáš vozidla . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gorgar91 Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 je to skoro v kazdej hre vyuzite na nieco ... niekde je to lepsie , niekde horise .. ale je to docela sikovne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 je to skoro v kazdej hre vyuzite na nieco ... niekde je to lepsie , niekde horise .. ale je to docela sikovne ... no zase kazdá hra to nepodporuje (SIXAXIS) mám NFS: pro street a to nepodporuje Six.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no zase kazdá hra to nepodporuje (SIXAXIS) mám NFS: pro street a to nepodporuje Six.... Prave, prave :D NFS: PS je jedina hra, kterou jsem na ps3 hral tak nejak poradne, protoze ji nejvic strkaj do tech konzoli v obchodakach. A proto jsem o SIX technologii nic netusil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Cetl jsem, ze je to pohybovy senzor, ale jak to funguje? Sixaxis=sest os, ale v jaky hre lze tenhle pohybovy senzor vyuzit? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.