pojik Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 nevíte jak to de stahl jsem si ne xbox 1 hru a je ntsc a xbox 360 mi piše o nákým jiným regionu nebo co :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Musíš stahovat PAL hry, hra nejde předělat na PAL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 a bacha musíš mít speciálně upravenou xbox1 hru na x360 jinak ti to nepojde;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 což asi mít nebudeš, vzhledem k tomu kolik jich na netu je....myslím že by se ty upravené verze dali spočítat na prstech obou rukou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pojik
nevíte jak to de stahl jsem si ne xbox 1 hru a je ntsc a xbox 360 mi piše o nákým jiným regionu nebo co :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts