eL'KeDaRoSs Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Sekl sem se hned na začátku The Sims 2. Udělal jsem si panáčka, pak byla ukázka, jak kamsi jedu, pak se mi rozbilo auto a jsem v nějaký opravně. Normálně s tím opravařem aut si myslím, že už sem navazal konktakt jako nějaký kamarad, i se strážníkem a ženskou v obchodě. Odpadky jsem všechny posbíral a vyházel a takový ty modrý oči jsem taky snad už všechny posbíral, ale furt nevím co udělat, aby mi opravil to auto a už konečně jsem mohl odjet. Nevíte někd jak dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no,uz sem to dlouho nehral ale vim ze musis na zachode v kosi najit pecivo nebo nejaky jidlo,to pak das serifovi a pak budes moc odjet jeho autem,proste mluv se vsemi a zkousej ten kos na zachode dokud tam nebude to pecivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eL'KeDaRoSs Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 A to ten děj bude furt takhle a ne jako klasický Simy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stg.Spiderpig Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Na psp se simící chovají jinak, nebo ne? Je to takovýto jíst, čůrat a spát, nebo už ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 Taky sem se sekl na začítku jdu vyzkoušt prohledat ten koš :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 v kosi jsou koblihy ale ty se musi dat straznikovi ... musite kecat s tou africankou nebo co to je ... a pak s bellou gothovou ... no a pak ukradnou autoservis i s autem ... ale moc si to nepamatuji ... hlavne kecat se vsema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.