Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Operační systém: Windows XP/Vista

Procesor: Dual core 2.6 GHz Intel Pentium D nebo AMD Athlon 64 X2 3800+ (doporučen Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400 nebo lepší)

RAM: 2 GB (3 GB)

Grafická karta: 256 MB DirectX 10.0 karta nebo DirectX 9.0 se Shader Model 3.0 nebo lepší (512 MB doporučeno)

DirectX Verze: DirectX 10.0 (je na disku)

DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive

Celkem slušný nároky . NJN konzole jsou na tyhle hry lepší ( pokud nevlastníte nadupaný pc )

Odesláno

mne se ty naroky zas tak prehnane nezdaji ... takovy stroj sezene v dnesni dobe za 15 tisic ... vim to protoze podobnou konfiguraci jsem si nedavno sestavil ... ted by to bylo o 2 litry levneneji (mam slabsi geforce 8600 gts ... ale zatim dostacuje-ted bych koupil 8800 gts za trosku vetsi cenu nez jsem ji poridil ja)

a tohle neni absolutne nadupane pc ... nadupane pc je trosku jine ... tohle pomalu beru jako standart

Odesláno
mne se ty naroky zas tak prehnane nezdaji ... takovy stroj sezene v dnesni dobe za 15 tisic ... vim to protoze podobnou konfiguraci jsem si nedavno sestavil ... ted by to bylo o 2 litry levneneji (mam slabsi geforce 8600 gts ... ale zatim dostacuje-ted bych koupil 8800 gts za trosku vetsi cenu nez jsem ji poridil ja)

a tohle neni absolutne nadupane pc ... nadupane pc je trosku jine ... tohle pomalu beru jako standart

presne tak ja jsi kupoval pc je to asi mesic za 20K a nemam zadnej problem vse na full

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu