Hannibal411 Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 Chtěl bych se zeptat majitelů PSP, jak dloho vydržej hrát na PSP hru (teď nemyslím v hodinách, ale jak dlouho ji hrají obecně třeba měsíc, nebo týden) děkuju za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 Jak co. Mě třeba baví auta, takže NFSUR hraju průběžně už asi 3 měsíce (jednou komplet odjeto, teď jedu podruhý), Ridge Racer už jedu taky podruhý, ale ten jsem asi měsíc nehrál vůbec. Toca mi vydrží taky hodně dlouho vzhledem k možnostem. Prostě auta jso pro mě hry, ke kterým se rád vrátím klidně i po půl roce. Jinak i Lego Star Wars hraju od doby, kdy vyšlo ISO. Potom jsou hry, u kterých jsem odehrál pár kol, misí, ale to byly spíš kousky, který jsem si chtěl zkusit... Když to tak shrnu, tak mám asi 25 ISO her a 4 UMD, ale kromě toho, že si vyzkouším nějakou tu novinku, tak nejvíc hraju cca 6 stálých her, který střídám zrovna podle momentální nálady (NFSUR, Lego Star Wars II, Ford Street, Toca Race Driver 2, Ridge Racer, vlastně teď i NFS Carbon). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glaedrrr Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 ja uz mesic hraju pes 5 a porad me bavi :D je to hra u ktery sem vydrzel nejdyl jinak hra me vetsinou prestane bavit az ji dohraju :) teda kdyz je dobra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Machmi Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 hrál jsem asi 5 měsíců GTA: LCS, protože mě to fakt bavilo ale třeba sem dohrál MoH: Heroes za 3 hodiny na nejlehčí úrověn, což je docela málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 ja mam rozehrany Breath OF Fire 3..mam tam uz 45 hodin a sem tak za pulkou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 ja hraju kazdou hru 5min a pak delete :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 ja hraju kazdou hru 5min a pak delete :D a kolik si jich uz dohral?hod sem nakej nazev :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 nedohral sem zadnou hru na psp zatim...proste me to casem omrzi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 Nekolik mesicu, jsem hrozne linej a mam obdobi ze me to prestane bavit a navic kdyz se nekde zaseknu tak to proste necham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambitka Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 pravidelně hraju jen pes5 kvůli shopu...Jak napsal Primátor,když se někde zaseknu ,tak toho nechám :(.Asi proto,že to jsou většinou ISO,za který sem nedal ani korunu a tím pádem mě ani nijak nenutí,abych do toho dal vše... :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 já pleju jenom PES 5........už rok.......12 sezón.......ročník má 38 kol.......a jeden mač je na půl hodiny......hraju totiž 20 minut čistého času.......přes 200 hodin.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hannibal411
Chtěl bych se zeptat majitelů PSP, jak dloho vydržej hrát na PSP hru (teď nemyslím v hodinách, ale jak dlouho ji hrají obecně třeba měsíc, nebo týden) děkuju za odpovědi...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts