boudny Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Zdar, potřebuju poradit. Mám PSP Slim FW.3-71 M33-3 Nevím jak dostat ISO hry do PSP. Když stahnu nějakou hru má spoustu 00,01...souboru zabalených ve Winraru. V total commandru sloučím pak vznikne zabalenej soubor třeba gta.iso a ten když rozbalím jsou tam adresáře: PSP_game a UMD_DATA. Nakopíroval jsem to psp a nic. Co dělám špatně???:cry: Pište na: k.boudny@volny.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 grosi Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Zdar,potřebuju poradit. Mám PSP Slim FW.3-71 M33-3 Nevím jak dostat ISO hry do PSP. Když stahnu nějakou hru má spoustu 00,01...souboru zabalených ve Winraru. V total commandru sloučím pak vznikne zabalenej soubor třeba gta.iso a ten když rozbalím jsou tam adresáře: PSP_game a UMD_DATA. Nakopíroval jsem to psp a nic. Co dělám špatně???:cry: Pište na: k.boudny@volny.cz vysledny soubor ktery umistis do pam. karty v psp musi mit koncovku iso nebo cso. Chyba kterou jsi udelal byla ze jsi rozbalil i to iso . ! Procti si topic pro zacatecniky nez das otazku do fora ! http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robotxp Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Zdar,potřebuju poradit. Mám PSP Slim FW.3-71 M33-3 Nevím jak dostat ISO hry do PSP. Když stahnu nějakou hru má spoustu 00,01...souboru zabalených ve Winraru. V total commandru sloučím pak vznikne zabalenej soubor třeba gta.iso a ten když rozbalím jsou tam adresáře: PSP_game a UMD_DATA. Nakopíroval jsem to psp a nic. Co dělám špatně???:cry: Pište na: k.boudny@volny.cz mno jak uz ti povedaly nerozbaluj ten rar a ten cely rar daj na kartu do suboru iso a pojde ti 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 St0rM5 Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 musíš tu kartu v PSP naformátovat a pak to vložit do iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boudny
Zdar,
potřebuju poradit. Mám PSP Slim FW.3-71 M33-3
Nevím jak dostat ISO hry do PSP.
Když stahnu nějakou hru má spoustu 00,01...souboru zabalených
ve Winraru. V total commandru sloučím pak vznikne zabalenej
soubor třeba gta.iso a ten když rozbalím jsou tam adresáře:
PSP_game a UMD_DATA.
Nakopíroval jsem to psp a nic.
Co dělám špatně???:cry:
Pište na: k.boudny@volny.cz