killer23 Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 download a vše co o tomto prográmku chcete vědět je zde už ho mám v PSP možná to tu už bylo já nvm ale je to docela good program jen ho nastavit a je celkem v poho tak se na to mrkněte http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 hm uz je to stary nevim rpoc to sem davas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer23 Odesláno Listopad 2, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 tak to jsem nevedel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorilll Odesláno Prosinec 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2006 Existuje nekde na webu podrobny navod na IR shell v cestine?? nebo neco kde by vysvetlili, jak nastavit spravu PC pres PSP, polozky v configu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H.e.m.i Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2006 a funguje i na fw 3.02 OE-B??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.