Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DOWNGRADE +FW 2,71 SEB + updates+ALLTooLS

Recommended Posts

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Super!! :D Sem na SE-B"!

Problem byl zvlastni - Nefungoval mi updater od mootaa a tak sem si ho stahl od Dutcha, ten sel v poho. Pak sem pokracoval dale v navodu.

keby si si pozrel odkaz tak vidis ze to je odkaz na dark_alexovu stranku nie je to upload netusim preco ti to neslo mne to islo v pohode :wink:

Ale inac vitaj medzi nami SE-B-ckarmi :lol:

Odesláno
tak a som na SE, akurat... skoncil som pri zakladnom Bcku... pri preformatovani karty a snahe no upgrade na SEB´ - prekopcenie rar-u 271_SEB2.RAR mi pri vlezeni do karty vytuhne masinka... robil som to na standardnej 32MB karte, 2GB sa mi nechcelo preformatovavat, na nej ulozene ISA mi ficia v pohode...

nestretol sa s tym niekto?

fuha chalan neviem kto tu pouziva 32MB ale asi nikto

:roll: taka otazocka rozbalil si ten RAR? :lol:

Odesláno

Nevim co dělam špatne? Vždy kdyz to spustim tak se mi to bud vypne,nebo kousne,nebo to napise nosuportet.

HELP

do adresare photo jsem kopnul vsechny 3 soubory co jsem rozpakoval

loadbinary,rand,trumbs

a at delam co delam tak nic nejde,i kdyz jsem neco smáznul a delal jsem to vyřazovacim zpusobem,tak jsem se stejne nikam nedostal.

HELP mi po lopatě. :cry:

Odesláno
tak a som na SE, akurat... skoncil som pri zakladnom Bcku... pri preformatovani karty a snahe no upgrade na SEB´ - prekopcenie rar-u 271_SEB2.RAR mi pri vlezeni do karty vytuhne masinka... robil som to na standardnej 32MB karte, 2GB sa mi nechcelo preformatovavat, na nej ulozene ISA mi ficia v pohode...

fuha chalan neviem kto tu pouziva 32MB ale asi nikto

:roll: taka otazocka rozbalil si ten RAR? :lol:

jasne ze heeej, :D:D jasne ze rozbalil... prvy mi zbehol... na B s ciarkou sa mi neda...

Odesláno

Aby se vám PSP nezasekávalo při nájezdu do GAME a zobrazovali se vám všechny hry,hb,dema, musíte vytvořit na rootu složku ISO a ve složce PSP musíte vytvořit složku GAME, GAME150, GAME271

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu