skromny Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2006 tak a som na SE, akurat... skoncil som pri zakladnom Bcku... pri preformatovani karty a snahe no upgrade na SEB´ - prekopcenie rar-u 271_SEB2.RAR mi pri vlezeni do karty vytuhne masinka... robil som to na standardnej 32MB karte, 2GB sa mi nechcelo preformatovavat, na nej ulozene ISA mi ficia v pohode... nestretol sa s tym niekto? Citovat
Brento Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2006 Super!! :D Sem na SE-B"! Problem byl zvlastni - Nefungoval mi updater od mootaa a tak sem si ho stahl od Dutcha, ten sel v poho. Pak sem pokracoval dale v navodu. Citovat
MArval Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 BEz seku pokud nemas...cso need for speedu:C ,nebo GTA Citovat
mootoo Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 Super!! :D Sem na SE-B"! Problem byl zvlastni - Nefungoval mi updater od mootaa a tak sem si ho stahl od Dutcha, ten sel v poho. Pak sem pokracoval dale v navodu. keby si si pozrel odkaz tak vidis ze to je odkaz na dark_alexovu stranku nie je to upload netusim preco ti to neslo mne to islo v pohode :wink:Ale inac vitaj medzi nami SE-B-ckarmi :lol: Citovat
mootoo Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 tak a som na SE, akurat... skoncil som pri zakladnom Bcku... pri preformatovani karty a snahe no upgrade na SEB´ - prekopcenie rar-u 271_SEB2.RAR mi pri vlezeni do karty vytuhne masinka... robil som to na standardnej 32MB karte, 2GB sa mi nechcelo preformatovavat, na nej ulozene ISA mi ficia v pohode... nestretol sa s tym niekto? fuha chalan neviem kto tu pouziva 32MB ale asi nikto :roll: taka otazocka rozbalil si ten RAR? :lol: Citovat
Brento Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 Sem smolar - kdyz sem stahoval Devhook pro 2.71 taky nesel. Nastesti mi to tady nekdo na forku hodil a to uz mi slo. Ted 2.71 SE a bylo to podobne. Ty hry z menu super - usetri to cas a dou i ty co predtim nesly. Netusite kdy ma vijit C? Citovat
Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 nevi se to, ale muzes napsat dark_alexovi :D on bude vedet Citovat
kafry Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 Nevim co dělam špatne? Vždy kdyz to spustim tak se mi to bud vypne,nebo kousne,nebo to napise nosuportet. HELP do adresare photo jsem kopnul vsechny 3 soubory co jsem rozpakoval loadbinary,rand,trumbs a at delam co delam tak nic nejde,i kdyz jsem neco smáznul a delal jsem to vyřazovacim zpusobem,tak jsem se stejne nikam nedostal. HELP mi po lopatě. :cry: Citovat
kafry Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 Už neni třeba,prave jsem to nejak rozlousknul. Citovat
skromny Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2006 tak a som na SE, akurat... skoncil som pri zakladnom Bcku... pri preformatovani karty a snahe no upgrade na SEB´ - prekopcenie rar-u 271_SEB2.RAR mi pri vlezeni do karty vytuhne masinka... robil som to na standardnej 32MB karte, 2GB sa mi nechcelo preformatovavat, na nej ulozene ISA mi ficia v pohode... nestretol sa s tym niekto? fuha chalan neviem kto tu pouziva 32MB ale asi nikto :roll: taka otazocka rozbalil si ten RAR? :lol: jasne ze heeej, :D:D jasne ze rozbalil... prvy mi zbehol... na B s ciarkou sa mi neda... Citovat
kafry Odesláno Listopad 6, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 Ten samej problem b uy tam mam ale b´a b´´ ani boha. Citovat
mootoo Odesláno Listopad 6, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2006 Ten samej problem b uy tam mam ale b´a b´´ ani boha. skus to fakt stiahnut z ineho zdroja napr zo zaciatocnikov :( netusim preco vam to nejde ked si pozriete link ,je priamo na dark alexovu stranku. Citovat
LOPO_X Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Mam takovou debilni otazku na co je se-B´´ Citovat
Milhause Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 tak a som na SE, akurat... skoncil som pri zakladnom Bcku... pri preformatovani karty a snahe no upgrade na SEB´ - prekopcenie rar-u 271_SEB2.RAR mi pri vlezeni do karty vytuhne masinka... robil som to na standardnej 32MB karte, 2GB sa mi nechcelo preformatovavat, na nej ulozene ISA mi ficia v pohode... nestretol sa s tym niekto? Aby se vám PSP nezasekávalo při nájezdu do GAME a zobrazovali se vám všechny hry,hb,dema, musíte vytvořit na rootu složku ISO a ve složce PSP musíte vytvořit složku GAME, GAME150, GAME271 Citovat
mootoo Odesláno Listopad 9, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Mam takovou **** otazku na co je se-B´´ staci si precitat zaciatocnikov je to upgrade na 2.71SE bohuzial zatial posledny :cry: Citovat
Guest shakalik Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 Zkouseli jste nekdo i na TA-082? Citovat
sir Geralt Odesláno Listopad 9, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2006 2.71 SE-Bx jde instalovat jenom z FW 1.50, takze neni zadna moznost jak to dostat na TA-082 Citovat
peppy Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2006 Lidi, ja nevim proc ale pri downgradu z fw. 2.71 na 1.5 mi to vse skonci u modre obrazovky, zkousel jsem to snad 50krat....nevite, jak dal? Baterka nabita naplno, UMD vyndany....pls. HLP... Citovat
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2006 nema nekdo icq na dark alexa ? :D Citovat
killer23 Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2006 co když to upravim na 2.71 SE-B3 co to má za výhody žádný radši si počkat na SE-C co??? Citovat
Palermo Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2006 Uz som nejjako dosiel az k 2.71SE-B ale uz sa mi to nedari flashnut dalej vzdy ked nabehnem do game resetne sa to poradite ako to flashnem dalejj lebo takto musim mat stale umd v mechanike Citovat
Bedbord Odesláno Listopad 12, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2006 chtěl jsem ze stránky http://www.psp-portal.ic.cz/news.php zkusit ty happy free friedns ale když jsem udělal jak to bylo v návodu tak se mi to nespustilo nevíte čím to může bejt ? mám se-B" Citovat
mootoo Odesláno Listopad 13, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2006 co když to upravim na 2.71 SE-B3 co to má za výhody žádný radši si počkat na SE-C co??? mno minimalne to ma tu vyhodu ze se-c sa bude dat upgradovat z SE-B" :wink: Citovat
mootoo Odesláno Listopad 13, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2006 chtěl jsem ze stránky http://www.psp-portal.ic.cz/news.php zkusit ty happy free friedns ale když jsem udělal jak to bylo v návodu tak se mi to nespustilo nevíte čím to může bejt ? mám se-B" skus pouzit DH ked sa pozres je tu instaler ktory spravy vsetko za teba :) Citovat
H4nys Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2006 je to bezpecene te DOWN??dik za pripadne odppovedi (PSP mam odvcerejska tak mam strach) :)) ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.