Dutch Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2006 Uz som nejjako dosiel az k 2.71SE-B ale uz sa mi to nedari flashnut dalejvzdy ked nabehnem do game resetne sa to poradite ako to flashnem dalejj lebo takto musim mat stale umd v mechanike Na rootu musi byt slozka ISO, viz. pro zacatecniky bod 1. posledni radek :) Citovat
Peath Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2006 Jelikoz jsem si sam precetl malo kladnych hodnoceni tohoto DOWNGRADERu, rad bych prihodil svoje. Pritelkyne si take poridala PSP, takze jsem nejdrive sel na FW 2.71, a pote se rozhodoval mezi DG co peclive popsal shadow.wirazd a mootoo. Nakonec jsem se rozhodl pro tento a vse probehlo uplne bez problemu. Dokonce se to ani jednou neseklo. Ovsem netvrdim, ze jsem se neklepal. Vsem muzu jen doporucit. Citovat
xmarsx Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 je to bezpecene te DOWN??dik za pripadne odppovedi (PSP mam odvcerejska tak mam strach) :)) ;) Mno v to taky doufam jestli je to bezpecny zkousel jsi tady ten down uz ?? Citovat
mootoo Odesláno Prosinec 9, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 je to bezpecene te DOWN??dik za pripadne odppovedi (PSP mam odvcerejska tak mam strach) :)) ;) Mno v to taky doufam jestli je to bezpecny zkousel jsi tady ten down uz ?? pani vy ocom pisete pozrite si prispevky kolko ludi bricklo pri tomto Downgrade. BTW: Skoda ze ked niekto uspesne downgradne podla tohoto navodu nenapise to sem potom by tu nemuseli byt tie iste otazky :roll: Citovat
xmarsx Odesláno Prosinec 10, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2006 jako ja ti verim ze je tohle asi nejbezpecnejsi kdyz to funguje jako update od Sony jestli se nepletu ??, ale to vis preci jen vyhodit 6000 KC jen tak taky neni sranda :( Citovat
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 23, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2006 nevom co delam spatne ale porste mi to nejde spustim downdater a misto toho aby mi to neco napsalo se mi to znova spusti :((( pls: help Citovat
!!RoBy!! Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 ahoj lidičky........ potřeboval bych vážně pomoct .... mám svoje PSP fw 2.71 ale mam verzi TA-82 ..... a chtěl sem se zeptat jestli to jde nějak udělat aby šla downgradovat na 1.50 ?? nebo aspoň jak to udělat aby do mé 4Gb karty šli nahrávat hry ? děkuju moc za odpovědi budu vám moc vděčný Citovat
Maeko Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 GRRRR tady máš návod je to 3 temata pod timhle!!!!http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 A s TA-082 se nedá downgradovat!!!!!!! Citovat
!!RoBy!! Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 :( :( :cry: nechcete nekdo vymennit moji psp s ta-082 za starší ??? Citovat
marek_2080 Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 Hurá já downgradoval! Jsem se hrozně bál, že bude brick,...Super. Díky. Citovat
Bl@-t3r Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2006 no tak to se mas ja nejsem schopnej downgradovat me se to porad kouse jak du do photo :cry: Citovat
xmarsx Odesláno Prosinec 28, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2006 JOOOOOOOOOOOOOOO tak jsem se konecne odhodlal k tomu moje PSP downgradovat a slo to bylo to ulne v poho sem si aji myslel ze to bude trvat trochu dyl :D tak a ted jeste na 3.02 OB nebo jak se to jmenuje :D Citovat
Hrky Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 ale ked kliknem na obrazok HENC tak mi vypne psp....Co ma robit? Citovat
Hrky Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2007 ale ked kliknem na obrazok HENC tak mi vypne psp....Co ma robit? Citovat
mootoo Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2007 ale ked kliknem na obrazok HENC tak mi vypne psp....Co ma robit? Nemas bud fw2.71 or nemas nakopirovany cely henc tj aj tych 6 suborov v root Citovat
Kubiis Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2007 Tak jsem si dnes koupil nové psp a cely downgrade sel uplne v klidu :) Citovat
GoniC Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2007 caute lidi, tak zitra je ten den kdy si budu kupovat psp 2,60 a pustim se do downgrabu. chci se jen zeptat jestly je tento navod ten nejlepsi a nejednodusi :) ??? jsem totiz hroznej Jantar. Citovat
GoniC Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2007 Jsou tu toziz asi 3 navody jak z 2,71 na 1,50 tak nevim kterej diky za radu. Citovat
zuNus Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 caf, kua delal sme to kamoshovi tohle , a nahral jsem tam vse co tady vb tom bylo.normlane sme spustil obrazek displej z cervenal a pak se to vyplo , tak sjem skusil jit do game a a downgaradovat ,a le napise to neakej error a neaky cislo , tak jsem to zformatnul znova nahral vse co tam bylo a ted kdyz dam slozku obrazky , tak se mi to cely sekne , nevim co dal , nevite?:( Citovat
xmarsx Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 mno kdyz spustis ten HENC tak zkus toto vypni PSP vytahni UMD zapni PSP najed do Photo do ty slozky a melo by ti to jet a pokud nemas UMD v mechanice tak nevim zkusto parkrat, jednou to urcite vyjde :) Citovat
zuNus Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 mno dam fotky ted to blikne modre cervene a pak se psp vypne :( , a kdzy du do game a dam ten downgrade tag to napise, the game could not eb started (80020148) Citovat
marek_2080 Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2007 V recovery menu jdi do Advanced-advanced configuration-execute BOOT.BIN a dej to na Disabled. Citovat
killer23 Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2007 please help me mám tu PSP FW 2.60 a nějak mi nejde ten downgrade pořád mi tam skáče modrá obrazovka už fakt nvm co s tim:-D pomůže mi někdo hned pište!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.