Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DOWNGRADE +FW 2,71 SEB + updates+ALLTooLS

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jelikoz jsem si sam precetl malo kladnych hodnoceni tohoto DOWNGRADERu, rad bych prihodil svoje. Pritelkyne si take poridala PSP, takze jsem nejdrive sel na FW 2.71, a pote se rozhodoval mezi DG co peclive popsal shadow.wirazd a mootoo. Nakonec jsem se rozhodl pro tento a vse probehlo uplne bez problemu. Dokonce se to ani jednou neseklo. Ovsem netvrdim, ze jsem se neklepal. Vsem muzu jen doporucit.

• 2 weeks later...
Odesláno
je to bezpecene te DOWN??dik za pripadne odppovedi (PSP mam odvcerejska tak mam strach) :)) ;)

Mno v to taky doufam jestli je to bezpecny zkousel jsi tady ten down uz ??

pani vy ocom pisete pozrite si prispevky kolko ludi bricklo pri tomto Downgrade.

BTW: Skoda ze ked niekto uspesne downgradne podla tohoto navodu nenapise to sem potom by tu nemuseli byt tie iste otazky :roll:

• 2 weeks later...
Guest Anonymous
Odesláno

nevom co delam spatne ale porste mi to nejde spustim downdater a misto toho aby mi to neco napsalo se mi to znova spusti :(((

pls: help

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

caf, kua delal sme to kamoshovi tohle , a nahral jsem tam vse co tady vb tom bylo.normlane sme spustil obrazek displej z cervenal a pak se to vyplo , tak sjem skusil jit do game a a downgaradovat ,a le napise to neakej error a neaky cislo , tak jsem to zformatnul znova nahral vse co tam bylo a ted kdyz dam slozku obrazky , tak se mi to cely sekne , nevim co dal , nevite?:(

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu