LukDM Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 cau chlapci nevite jak vypnout tu hru na ps3?? jinak dokladam : Zahraniční server gamersyde.com přinesl video, ve kterém je srovnání PlayStation 3 a Xbox 360 verze GTA 4. PS3 verze je vlevé části obrazovky a Xbox 360 verze je zase na pravo. Obě verze vypadají skvěle a jsou mezi nimi opravdu jen drobné grafické rozdíly. Xboxová verze má bohatší barevnou paletu, ale PS3 verze má zase lepší vyhlazování. Ovšem PS3 verze, oproti té Xboxové, nemá tak velké problémy s vyskakujícími objekty, což je způsobeno především tím, že se PS3 verze instaluje asi 5 minut na HDD. Dodejme, že nedávno Microsoft kritizoval PS3 verzi GTA 4 právě za to, že se instaluje na HDD, a že u jejich Xboxová verze instalace není potřebná. Nakonec se ukázal pravý opak. Instalace PS3 verze GTA 4 je velkou výhodou a mohlo by to ovlivnit některé hráče, kteří si chtějí zahrát v nebližší době GTA 4 a chystají se koupit jednu ze zmíněných next-gen konzolí. z http://www.gta-iv.org/ zkus přes mobil jestli tam neni quit náhodou :dozeyjinak to ještě nikdo nehrajete na live? :blink: Citovat
Zavorka Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 zkus přes mobil jestli tam neni quit náhodou :dozeyjinak to ještě nikdo nehrajete na live? :blink: nemám gold...a nevim estli mám S. na tom GTA xD jinak bych hrál xD Citovat
shadow.wizard Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 zkus přes mobil jestli tam neni quit náhodou :dozeyjinak to ještě nikdo nehrajete na live? :blink: Ja zacnem hrat MP az po 100% :) Citovat
marek_2080 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 je to domáá :wohow: http://console-forum.net/img/129948188c2311e8a.jpg http://console-forum.net/img/129948188c232e3af.jpg http://console-forum.net/img/129948188c2343b72.jpg http://console-forum.net/img/129948188acd9b8d8.jpg :cheesygrin: Citovat
407sw Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 Sakro to je mazec nevite jestli se to dela i pro Xbox verze ? Citovat
LukDM Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 Sakro to je mazec nevite jestli se to dela i pro Xbox verze ? samozřejmě,je to téměř stejný Citovat
Lumca Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 nevim nevim pres mob to tam neni savnul jsem to a dal jsem normal ps buttonem QUIT GAME jinak multak je skvelej uz jsem ho hral 20:D Citovat
Marr Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 pls jakej je ten kod na ty pisnicky v radiu?myslim ten jak tam na to číslo zavoláte a ono vám to napíše název tý písničky...nidke sem to tady nenašel:(... Citovat
En3mY Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 to sw:ghah,to je zabijarna ze pulka skoly z ameriky nebo vodkad sou se vyfakla na skolu kvuli GTA4:lol: erm ja vlastne byl za skolou kvuli MHF2(castecne) :cheesygrin: sakra,uz aby byli penizky na PS3,uz mam desnou chut si to zahrat :D btw-tam de i ovladat mobil skoro jako v realu?! :shock: ghah drsny....hej tak to kdyz ses na zachode tak musis mirit vercajkem na misu ne? xD ....hele zajima me hlavne jedna vec-jumpy-je tam hodne "skokanku" a ramp a ja nevim ceho jeste?:D mam rad skakani v GTA s bikeou :cheesygrin: Citovat
f-007 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 kua ten multi player ja proste nemuzu to je narez x'DDD Citovat
mansda36 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 Tak jsem dneska u tý hry strávil asi 4 hoďkz a je to uplně luxus . Sem rád , že už mi to dneska přislo . Citovat
higgins Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Odesláno Duben 30, 2008 pls jakej je ten kod na ty pisnicky v radiu?myslim ten jak tam na to číslo zavoláte a ono vám to napíše název tý písničky...nidke sem to tady nenašel:(... 948-555-0100 :arrow: tady to mas vid ;) Citovat
expertos Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 En3my: Tady jsou mapy kde jsou jumpy,healty,armory atd... http://cheats.ign.com/ob2/068/793/793799.html je to az dole. Citovat
alesek__ Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 tak co už hledáte a střílíte ptáky?? :) (pro neznalce je to easter egg neco jako balonky u vice city strories) Citovat
Brake Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 chci se zeptat jestli to maji vischni, ze objekty co jsou trochu dal jsou rozmazane....jako kdyby to byly az treba objekty hodne v dalce tak to jo ale prijde mi ze jsou rozmazle uz i ty celkem blizke az mi to prijde nepekne :)....tak se chci zeptat jestli to neni treba chyba na me strane nebo to tak ma byt Smile a jeste stiny mi prijdou takove rozmazane, ze nejsou proste ostre kdyz se podivam treba na stin pod tou vlakovou drahou....tak nevim mozna se mi to zda z tech gameplay zaberu na internetu kdyz to ma nizsi kvalitu ze to je vse ostrejsi, ale radsi se ptam jestli treba tam neco v nastaveni nemam blbe Smile Citovat
Olaf Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 pls jakej je ten kod na ty pisnicky v radiu?myslim ten jak tam na to číslo zavoláte a ono vám to napíše název tý písničky...nidke sem to tady nenašel:(... 948-555-0100 Nas mily Laszlo si to poslechne a pak ti posle sms s interpretem a nazvem songu. Citovat
Nelly101 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 Zdarec,mám dotaz dá se tam lítat v heli a v letadle? Citovat
LukDM Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 Zdarec,mám dotaz dá se tam lítat v heli a v letadle?heli jo,letadla ne Citovat
f-007 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 lidi chtelo by to vic hracu :( se mnou zatim hraje jen luk nebo Baski ale kdyby nekdo taky chtel zahrat multiplayera pary game tak mi pls napiste na pm svuj nick ja bych chtel strasne moc zaparit :D Citovat
Zavorka Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 kua ten mobil s fotakem je drsnej xD ... nevite jak se daji ziskat novy schemata?? NA TEN MOBIL xD Citovat
iLukas Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 v internet cafe chod na PC a skus nejaku stiahnut Citovat
shadow.wizard Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 lidi chtelo by to vic hracu :( se mnou zatim hraje jen luk nebo Baski ale kdyby nekdo taky chtel zahrat multiplayera pary game tak mi pls napiste na pm svuj nick ja bych chtel strasne moc zaparit :DHrali sme to teraz s Lukom ale nejak mi to blblo :( ked sme sa chceli pripojit na Team DM tak ma stale vyhodilo prec... Citovat
f-007 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 Hrali sme to teraz s Lukom ale nejak mi to blblo :( ked sme sa chceli pripojit na Team DM tak ma stale vyhodilo prec... presne tohle mi to dela taky :( ale u party nam to nedelalo tolik :D Citovat
marek_2080 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 kua ten mobil s fotakem je drsnej xD ... nevite jak se daji ziskat novy schemata?? NA TEN MOBIL xD kde jsi ho koupil? :D Na netu asi ne co? Citovat
patricenko Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2008 Bych si taky chtěl zahrát mp,ale nemám gold:cry:.Kolik stojí gold na jeden rok?díky Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.