manousp Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Zdarec, takovy menší problém, mam AFKIN na Slimu (3,71 M33 -2), normalně mi to jede, ale každou minutu se mi to znova připojuje. Co s tím mám dělat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enginehead Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Zdarec, takovy menší problém, mam AFKIN na Slimu (3,71 M33 -2), normalně mi to jede, ale každou minutu se mi to znova připojuje. Co s tím mám dělat?? lol, mě to dělá taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kucatuning Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 mě to neděláááá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 nejsi prihlaseny z jineho pc ??a zaroven z afkima? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Leden 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 ne prihlaseny na pc nejsem, ale dela to porad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZAPO Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 cus me afkin nejde vubec mam 3.90 m33-2 a kdyz to spustim tak se mi to cely sekne a kdyz to vypnu toho afkina tak se mi vypne cely psp inak vsechno ostatni faka nevite nekdo co s tim pls,? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 je to AFKIM...nejspis mate nastavenej auto reconnect-zkuste checknout prikazy,na zacatlu vam to pise co musite napsat aby se vam ukazala napoveda a pak jenom zkuste ruzny prikazy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 no byla to jen chyba ty verze afima .... hodil sem si tam jinou a jelo to v poho ..... ale ted uz mi to zase nejede .... prej je ted pro pouzivani Afkima nutna nejaka registrace nebo co ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
manousp
Zdarec, takovy menší problém, mam AFKIN na Slimu (3,71 M33 -2), normalně mi to jede, ale každou minutu se mi to znova připojuje. Co s tím mám dělat??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts