havel Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 ked si dam do psp film v mp4 tak mi napise ze nieje kompatybilny.......ako si tam pustim filmy v mp4????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 podivej se do topiku pro zacatecniky..tam mas vsechno..opakuji VSECHNO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 no akurat ze som to uz sto krat cital a ho.no sa dozvedel......akurat to ze kam to mam nakopirovat a ako sa to musi volat....aspon mi porad ako zistim aku ma kompresiu ten film v mp4.lebo mam firmware1.5 a ten kompresiu H.264 nepusti....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 huhu :) dalsi chytrolin :) ale ja te ujistuji ze tam je vsechno..proste ses linej nebo s prominutim blbej a neums to v tom navodu najit ..jinak to nevidim =)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 no zasa taky blby som neni 8) .....a mozes mi poradit ako zistim aku ma kompresiu ten film? THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 Sice asi nevim co myslis ale nepoznas to podle nazvu souboru?Pokud je tam MAQ tak je to ta komprese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 no tak v infu toho souboru snad ( to je jasny kde jinde ) ...tam to nekde je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 no zistil som ze ten film ide pustat na fw 1.5....mam to nakopirovane tam kde to ma byt mam to aj tak pomenovane ako sa tam pise a nejde to.....no neviem stale mi to hadze incompatible data....no veru uz fakt neviem preco to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 skousej to dal..neco te napadne..ty zacatky pspckem sou strasny a je panika kdyz cokoliv nejde ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 este posledna otazocka.....a uz vam dam pokoj..xexe...neni neaky prehravac na psp? co by prehral napriklad avi alebo nieco ine.......THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 je ale ja na tom nespustil ani jedno moje avi :D k tomu mp4... kopirujes ho do x:\MP_ROOT\100MNV01 a soubor se jmenuje M4V20061.MP4 ? nebo ma jmeno MAQ20...... Jsi si jisty, ze jsi nekonvertoval video v rozliseni 640x480 ale v 368x204 nebo 320x240? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pomenovane to mam dobre.......ale konecne sa niekto nasiel co chce pom oct......bude to asi tym rozlisenim.....idem to prekonvertovat.......THX a uz som skusal tiez spojazdnit tie avi ale ani mne sa nepodarilo ani jedno avi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 pomenovane to mam dobre.......ale konecne sa niekto nasiel co chce pomoct......bude to asi tym rozlisenim.....idem to prekonvertovat.......THX a uz som skusal tiez spojazdnit tie avi ale ani mne sa nepodarilo ani jedno avi.... njn chtelo by to..nebavi me porad se svym "nadupanym" pc 3,5hodiny prevadet film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 stahni si filmy rovnou na pspcko...ja si takle filmy nekonvertuju trva to dlouho =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 ja to teraz robim cez nera.....tam som si vybral ze to chcem pre PSP a zadal som cestu do psp a hned mi to tam uklada ten film.....a pise to neaku pol hodinku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 stahni si filmy rovnou na pspcko...ja si takle filmy nekonvertuju trva to dlouho =)vis co, nekdo ale ty filmy musi prekonvertovat a pak je nekam nauploadovat...no a kdyz si budu stahovat nejaky serial, tak to bud nesezenu na psp nebo si na to pockam den dva nez to nekdo upne...kdyz to teda upne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havel Odesláno Listopad 3, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 ten nero mi to v pohode urobil ani nie za pol hodinku a ide to v pohode uz...... dakujem vsetkym za pomoc....... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 hlavne ze ti to jede...nedekuj :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 jj přesně ve foru pro zacatečníky máš všechno a to jen díky Dutchovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havel
ked si dam do psp film v mp4 tak mi napise ze nieje kompatybilny.......ako si tam pustim filmy v mp4?????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts