Hannibal411 Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Který firmware je lepší na iso ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 2.71 custom firmware b od dark alexe - viz topic pro zacatecniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Fw:1.5 na ISO stopro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Fw:1.5 na ISO stopro! Moje řeč jelikož na 2.71 ISO nezpustíš... Potřebuje 1.5 a přez deevhook nebo jiný program nasimuluješ fw 2.71 a puštíš ICO...Jinak viz.: pro začátečníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 laryn Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Na firmvéru 2.71 ted už iso hry spustíš!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dj_Shark Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Na firmvéru 2.71 ted už iso hry spustíš!!!!!!! To slyšim poprví a jak prosim tě ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Na firmvéru 2.71 ted už iso hry spustíš!!!!!!! To slyšim poprví a jak prosim tě ?? Devicehook je uz i pro 2.71. Staci ho zapnout ,naemulovat 1.50 nebo 2.71 a hura na isa :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 2.71 custom firmware b od dark alexe - viz topic pro zacatecniky presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 2.71 custom firmware b od dark alexe - viz topic pro zacatecniky presne tak Taky souhlasim,ja ho bohuzel kvuli desce ta-082 mit nemuzu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 1.5 fw na je minulost..ted je custom firmware 2.71 se kterym spustis to samy jak na dw 1.5 + custom fw ma hodne vyhod...takze¨1.5 na isa vuuubec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 yop....taky vidím budoucnost v 2.71 SE(a ikdyž v něm nějákou hru nespustíš, tak devhook to jistí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 jj ale me se stejne nestalo ze by nejaka hra jesla kvuli tomu ze mam custom fw si myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 2.71 se neda tolik upravit vzhled no ale prakticky je to jedno protože si ho skoro nikdo nedokaže ani upravit na 1.50 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hannibal411 Odesláno Listopad 4, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Mě se zdá výhoda u toho fw 2.71 SE-B ta, že nemusíš mít žádnej emulátor...žádnej devhook nebo něco takovýho...ale nějaký hry to vyžadujou no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 custom few je proste nej..nepotrebujes devhoka jedou ti vsechny hry ...a kdyby nahodou nesla ? no tak neni problem mit devhooka ale i tak ten fw ma nekolik vyhod oproti stare 1.5ce :mrgreen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 Shrnutí: 1.5 + Možnost hraní stáhnutých her z internetu + Lze spustit neoficiální aplikace + Díky aplikaci devhook je možné plně emulovat fw 2.71 a využít všech jeho funkcí + Je možné volně zasahovat do flash paměti PSP + Hry z karty se načítají několikrát rycheji - Občasné zasekávání - Pokud chcete využívat novější funkce musíte emulovat vyšší fw přes devhook, což je poměrně zdlouhavé 2.71SE-B + Možnost hraní stáhnutých her z internetu + Lze spustit neoficiální aplikace + Ačkoliv se jedná o fw 2.71 lze spouštět HB jako na fw 1.5 + Velice snadné a přehledné spouštění ISO her (zobrazení jako HB) + Všechy funkce jako 2.71 - nové formáty a kodeky, web browser a další... + Je možné volně zasahovat do flash paměti PSP + Hry z karty se načítají několikrát rycheji - Občasné zasekávání Z tohoto vypliva, ze 2.71 SE-B je lepsi nez 1.5 na fw 2.71 jde take iso, ale je to o neco malo komplikovanejsi ale funguje to i na ta082 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Listopad 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2006 trochu to předělam :) Shrnutí: 1.50 + Díky aplikaci devhook je možné plně emulovat fw 2.71 a využít všech jeho funkcí + možnost upravit vzhled - Pokud chcete využívat novější funkce musíte emulovat vyšší fw přes devhook 2.71SE-B + Díky aplikaci devhook je možné plně emulovat fw 1.50 + Ačkoliv se jedná o fw 2.71 lze spouštět HB jako na fw 1.5 + Velice snadné a přehledné spouštění ISO her (zobrazení jako HB) - nelze tolik upravit vzhled jako u 1.50 ty společný věci se nemusi psat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Ńa FW:2.71 SE-B od té doby co ho mám sem ještě nehrál hru na kterým to jelo přímo z game složky v menu vždycky jsem na SE musel emulovat přes devhook takže FW:1.5 je lepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir Geralt Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Ńa FW:2.71 SE-B od té doby co ho mám sem ještě nehrál hru na kterým to jelo přímo z game složky v menu vždycky jsem na SE musel emulovat přes devhook takže FW:1.5 je lepší! tak to je divny protoze me tech cca 15 her co sem zatim zkousel na 2.71 SE-X vzdycko slo rovnou z Game Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Ńa FW:2.71 SE-B od té doby co ho mám sem ještě nehrál hru na kterým to jelo přímo z game složky v menu vždycky jsem na SE musel emulovat přes devhook takže FW:1.5 je lepší! tak to je divny protoze me tech cca 15 her co sem zatim zkousel na 2.71 SE-X vzdycko slo rovnou z Game Mně taky,ale pokaždý se sekli v tom samým místě každá hra se v určitým místě prostě sekla :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 podle mě 2.71 SE-B stačí si totiž dát do rootu na MemoryStickDuo složku ISO a tam nahrát ISO hry na fw 1.5 musíš mít emulátor (Devhawk) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 Devhawk... :lol: Me bezi z GAME vse co mam, teda az na silphon filter, ale ten byl asi nejakej vadnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Listopad 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2006 1.5 fw na je minulost..ted je custom firmware 2.71 se kterym spustis to samy jak na dw 1.5 + custom fw ma hodne vyhod...takze¨1.5 na isa vuuubec Minulost to rozhodně není.Třeba Ratchet DEMO na 2.71 SE nefungoval a zrovna tak některé emulátory mají velké problémy atd.Já mám stále DH 0.46+DL 1.65 a jsem spokojený.Nic tomu nechybí a kompatibilita je výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 jasne že 2.71 se-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 nejaky custom FW to neni nic pro me,ja jsem spokojeny s FW 1.5 + Devhook - vse mi funguje a spusteni devhooku je zalezitost 10 vterin,to klidne preziju :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2006 trochu to předělam :)Shrnutí: 1.50 + Díky aplikaci devhook je možné plně emulovat fw 2.71 a využít všech jeho funkcí + možnost upravit vzhled - Pokud chcete využívat novější funkce musíte emulovat vyšší fw přes devhook 2.71SE-B + Díky aplikaci devhook je možné plně emulovat fw 1.50 + Ačkoliv se jedná o fw 2.71 lze spouštět HB jako na fw 1.5 + Velice snadné a přehledné spouštění ISO her (zobrazení jako HB) - nelze tolik upravit vzhled jako u 1.50 ty společný věci se nemusi psat ... je to ze zacatecniku, proto tam ty spolecny veci je tam totiz jeste porovnani s fw 2.82... To upraveni vzhledu je dobry poznatek hned to tam hodim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hannibal411
Který firmware je lepší na iso ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
28 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts