jakudo Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Zdravim všechny, mám takový malinký dotázek, zda má někdo zkušenost s Winamp Remote.. Přijde mi to jako mnohem lepší než to rádio, co tam je, ale ještě se mi nepodařilo nic přehrát :? Vždycky mi to přehraje tak 3 vteřiny písničky, pak napíše buffering a pak, že to je corrupted data... Nemá někdo zkušenost? Nebo nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3n10n Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 čus, já winampa ovládám přes WAWI (http://www.flippet.org/wawi/files/Wawi_7-5-13.exe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hianik Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 ako sa to prosim pouziva?:blink: Ja mam winamp 5.52 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 ne, já nechci ovládat Winamp, to vím jak. Ten Winamp Remote funguje tak, že si nasdílíš hudbu, co máš normálně v PC pomocí Winampu a jeho doplň Remote (samozřejmě musíš být pořád připojen k netu;)). Pointa je v tom, že pak se kdekoliv na světě, kde máš přístup k netu připojíš k tomu svému nasdílenému Winampu a můžeš poslouchat hudbu. Neovládáš tak svůj PC, jen jakoby streamuješ svou hudbu do světa (samozřejmě jen pro toho, kdo zná heslo). Jenže když to chci přehrát v PSP, tak mi to přehraje jen nějakou vteřinku a pak to nepíše nějakou chybu (tuším, že corrupted data). EDIT: A kam se na to hrabe to PSP radio. Tady mam jen to, co chci ja a vše hezky srovnané a pohromadě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeizie Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 me psp radio vubec nenaladi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 no tak zas tak o nic převratného nepřicházíš;) A co Ti to píše? Jako ani ten program Ti nenaběhne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeizie Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 ne nabehne,a dkokonce to i sumi ale proste jak hybu nebo nehybu s tou packou tak za boha nenaladai .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Odesláno Březen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 no tak zkus přímo kliknout na žánr. Já kliknu třeba na jazz a ono to chvilku šumí a pak nahraje jazz:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.