xDante1986 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 jaké hry jste dohráli na wii? pište v tomhle formátu *hra *hra *hra atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 * RE4: Wii, * RRR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Já dohrál prozatím: * Link´s Crossbow Training * Resident Evil: The Umbrella Chronicles * Medal Of Honor: Vanguard * Soul Calibur: Legends * Medal Of Honor: Heroes 2 * Red Steel * Godzilla Unleashed * Agatha Christie And Then There Were None * Disaster: Day Of Crisis * Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels * RE4: Wii, * RRR omg proč proč zkratky? je problém to napsat trochu přehledně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 * rayman raving rabbids a ted pracuji na metroidech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moonlightshadow Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Dohrano: * Resident evil 4, * Metroid prime 3 * Excite truck ;) * Resident evil:umbrella chronicles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 * Rayman Raving Rabbits 2 * Resident evil:umbrella chronicles * Call of Duty 3 * WarioWare:SmoothMoves * Resident Evil 4 * Ghost Squad * Link´s Crossbow Training * Super Mario Galaxy * LEGO Star Wars:The Complete Saga * Bully Schoolarship Edition * Spiderman 3 * Crash of the Titans * Prince of Persia Rival Swords * Far Cry: Vengeance * Manhunt 2 * Splinter Cell: Double Agent * History Channel: Battle for the Pacific * Death Jr. Root of Evil * Alone in the Dark * Freedom Fighters (Gamecube) * Speed Racer * Call of Duty 2: Big Red One (Gamecube) * TimeSplitters (Gamecube) * Driver: Parallel Lines * Star Wars: The Force Unleashed * Disaster: Day of Crisis * James Bond: Quantum of Solace * Puzzle Quest - Challenge of the Warlords * Call of Duty World at War * Need For Speed: Undercover * Tomb Raider Underworld * Star Wars The Clone Wars: Lightsaber Duels * Red Steel * Super Paper Mario * Second Sight (Gamecube) * Medal of Honor: Vanguard * Burnout (Gamecube) * Burnout 2: Point of Impact (Gamecube) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headlong Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Prozatím pouze * Harry Potter And The Order of the Phoenix (ale rozehráno asi 15 dalších) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Je tady nějak mrtvo, to mi chcete říct, že nikdo na wiicku nehrajete?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 já teď po dlouhé době :) dohrál jsem agathu christie :)ú a teď přibude disaster :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2008 Nemám co hrát :D Má pro mě nekdo nějaký tip???? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 teď má být novej Final fantasy na Wii, dál medal of honor heroes 2 u toho jsem se šíleně bavil, THe legend of zelda Twilight princess a pokud se jedná o Gamecube tak kompletní díly Resident Evil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 teď má být novej Final fantasy na Wii, dál medal of honor heroes 2 u toho jsem se šíleně bavil, THe legend of zelda Twilight princess a pokud se jedná o Gamecube tak kompletní díly Resident Evil Díky za rady, ale Medala už nechci ani videt, půl roku jsem zaseklý v poslední misi :D, Zeldu jsem rozehrál, ale je to na mě moc roztahaná a dlouhá hra a seríi Final Fantasy se zatím úspěšně vyhýbám :D. Možná že někdy to FF zkusím. Jinak já jsem si teď rozehrál Wario Land: Shake Dimension a musím říct, že je to fajn hra a baví mě to, jinak jsem se ještě vrátil k Battalion Wars 2 a taky zachvilku docmrndám do konce SoulCalibur Legends(snad) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 soul calibur jsem dohrál kdyby něco :) btw nechceš mi na PM napsat všechny tituly co jsi získal v disaster? i s popisem? :D dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tak jsem po roce dohrál Red Steel. :D Ani nevím proč jsem to přestal hrát, sekl jsem se v tom levelu jak mě unesli a byli ta sami kralici :D . Ale dneska jsem se hecl a zapl to a zase mě to chytlo jako před rokem. Super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafo Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 cau prosimta co treba robit presne v Manhunt 2 v levely kde zacinas cez rozbite sko na wc kde je ta tanecnica dik lebo vidim ze si to hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 cau prosimta co treba robit presne v Manhunt 2 v levely kde zacinas cez rozbite sko na wc kde je ta tanecnica dik lebo vidim ze si to hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AloisCZ Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Zatim jenom (-: * Residen Evil Umbrella Chronicles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blair Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Wii * Star Wars: The Force Unleashed (za light side, za dark side jeste hraju) * Medal of Honor: Vanguard (vsechny medaile) * High School Musical: Senior Year: Dance! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikot Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Tak ja sem po dlouhy dobe ukoncil tenhle rejstrik:) * Zelda *CoD World at war * RE4 * RE Umbrella colection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Wii* Star Wars: The Force Unleashed (za light side, za dark side jeste hraju) * Medal of Honor: Vanguard (vsechny medaile) * High School Musical: Senior Year: Dance! Star Wars: The Force Unleashed se dá hrát za obě strany???? jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 House of the dead overkill Cod 5 waw ale wii mám teprve týden :-D už pracuji na dalších :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 pracuju na guitar hero aerosmith xD rozjíždím kariéru na hard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyuuji Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 * Disaster: Day Of Crisis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Říjen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2009 tak jsem dojel: SW: The Force Unleashed, PoP: Rival Swords a ted pracuju na MP Trilogy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Tak teď sem dojel bullyho a mákám na Monster Hunterovi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.