Midnight Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 :!: Tento postup môže poškodiť inštaláciu Windows XP, prípadne spôsobiť stratu Vašich dát. V prípade že si ho chcete vyskúšať činíte tak na vlastné nebezpečie a autoru tohto článku nenesie žiadnu zodopvednosť. :!: O ČO IDE? Ak máte záujem môžte si vyskúšať známu "vlastnosť" operačného systému Windows XP naživo :lol: Vďaka tejto vlastnosti môžte jednoducho pomocou stlačenia pravej klávesy CTRL a dvojitého stlačenia klávesy Scroll Lock navodit pád operačného systému do "modrej obrazovky smrti" – BSOD. POSTUP: Najskôr si musíme túto funkciu povoliť priamo v registroch systému. Choďte na štart->spustiť->napíšte regedit Prejdite do kľúča: [b][i]HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\i8042prt\Parameters[/i][/b] V ňom vytvorte novú hodnotu [b][i]DWORD[/i][/b], ktorú pojmenujte [b][i]CrashOnCtrlScroll[/i][/b] Pravým tlačítkom kliknite na tomto novom zázname a zvolte [b][i]Upraviť (Modify)[/i][/b] Do hodnoty položky vložte číslo [b][i]1[/i][/b] a potvrďte tlačítkom [b][i]OK[/i][/b]. Zatvorte regedit a reštartujte Váš počítač. PO REŠTARTE: STLAČ + 2x Na niektorých Windows dôjde po vyvolaní modrej obrazovky s popisom chyby k automatickému reštartu systému. Tuto možnosť môžete zvoliť v nastaveniach Systému v Ovládacom panely na záložke Rozšírené (Advanced). Táto zákerná finta by mala fungovať na systémoch Windows XP Professional, Windows XP Home Edition, Windows XP Tablet PC Edition a Windows XP Media Edition. EDIT// tu je ta modra obrazovka...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 a k čemu je to dobre prosimte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 tha.. ja ani nvm :D len tak zo srandy..prides ku kamaratovi..prepises registre a cez ICQ mu potom neskor napises ze nech stlaci tie tlacidka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 tha.. ja ani nvm :D len tak zo srandy..prides ku kamaratovi..prepises registre a cez ICQ mu potom neskor napises ze nech stlaci tie tlacidka :D to je dobry napad a nebo to udelat ve skole treba muze byt taky prdel :D:D:D pekne to osolit a bylo by mazec se ale dostat ve skole pres ty blbe ochrany ktere tam sou nastavene ze nemuzu neco smazat a takove to by chtelo nejak rozfintit :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 to je dobry napad a nebo to udelat ve skole treba muze byt taky prdel :D:D:D pekne to osolit a bylo by mazec se ale dostat ve skole pres ty blbe ochrany ktere tam sou nastavene ze nemuzu neco smazat a takove to by chtelo nejak rozfintit :D:Dnj ale jak to chces udelat ? Když se posere PC tak to bude asi na tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazwec Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 vo windows 95/95 tiez nie je zle vytvorit jednoduchu www stranku ktora pad systemu sposobi...staci do nej zakomponovat: <a href="con/con">KLIK</a> a uspech je zaruceny =]]] schvalne si to skuste.... vdaka bohu, ze som sa windowsov uz davno zbavil...je to ako prekliatie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 vo windows 95/95 tiez nie je zle vytvorit jednoduchu www stranku ktora pad systemu sposobi...staci do nej zakomponovat:<a href="con/con">KLIK</a> a uspech je zaruceny =]]] schvalne si to skuste.... vdaka bohu, ze som sa windowsov uz davno zbavil...je to ako prekliatie... a co tak na XP ? šlo by to ? kdo to udelá zasypu ho bodama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 naledujici kod ulozte jako padOS.cmd a spustte... @echo off rem by Anonymous_ :P :a start goto a sice to nezpusobi pak jako takovy.. ale je to takovy fork bomb pod widlema.. moc pekna zalezitost ;) ... kdo umi nejake ty davky, neni pro nej problem si to doladit o vytvareni dalsich spoustenych souboru a zapisu na disk, anebo vychytavky typu spusteni 3 kalkulacek a po vypnuti te spatne, restart systemu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 a když se to dostane do tý modrý obrazovky tak je možnost návratu?Potřeboval bych aby to celý spadlo nenávratně a muselo se reinstalovat,ale aby to nebylo poznat že jsem to nachystal...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 a když se to dostane do tý modrý obrazovky tak je možnost návratu?Potřeboval bych aby to celý spadlo nenávratně a muselo se reinstalovat,ale aby to nebylo poznat že jsem to nachystal...? co treba davku ktera vytvori v po spusteni dalsi davku ktera bude obsahovat kompletni vymaz disku ? ... kdybych jel ted na widlich, tak ti to klidne vytvorim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Únor 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 ty voe..asi pred 10 minutami mi pri pozerani filmu z nicoho nic vyskocila taka podobna modra obrazovka..presne to iste pismo...ta ista farba.... podobny text... a restartovalo pocitac... po nacitani systemu mi vypisalo toto : http://i32.tinypic.com/1zxpqw2.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2008 MAZEC....hned v utery to ve skole zkusim:D beztak sem jim to tam chtel uz dlouho nak podelat.....sem zvedavej co na to uca rekne...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ty voe..asi pred 10 minutami mi pri pozerani filmu z nicoho nic vyskocila taka podobna modra obrazovka..presne to iste pismo...ta ista farba.... podobny text... a restartovalo pocitac... po nacitani systemu mi vypisalo toto : http://i32.tinypic.com/1zxpqw2.jpg jo tak pod xp se mi stava neco podobneho skoro porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoXiS Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 panove pokud se vam toto stava tak to je chyba na disku... poskozeny disk... (mozna) nemate tam nekdo u disku magnet??? treba menic otacek vetraku atd?? bosd sou vetsinou kvuli disku9(precte spatne cast souboru a je to hotovo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2008 zajímavé je to , že já měl BSOD vždycky když se mi začala přehřívat grafika ... Protože jsem si hrál jednou s větráček , když se začal dřít o stranu a krapet jsem ho utrhl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 může se po tejhle blbosti stát něco pc ?jako něco co nejde spravit.. :) chci vytřít zrak učiteli.... a doufam že z toho nebu důtka ředitelky za ničení majetku školy :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Tohle se mi hodí do školy na ICT... až pude kolem kontrolovat práce, tak budu třískat do stolu, že mám celou práci vprdeli. Dobrá finta :D thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 dnes se mi to ppovedlo ani nevim jak:cheesygrin: proste mi to naskocilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Mam jednodussi napad. nainstaluj Win XP, vypni pocitac a hod ho z nuselaku.. to bude takovej pad windosw, ze to svet nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sairus Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 hosi neslo by to dat na jinou klavesu nez ScrollLock ? ja ho totiz nemam na klavesnici misto toho mam nevic funkce F nejaky proste ScrollLock nema (navic k cemu se pouziva ScrollLock ?) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Sorry za ot ale osobně si myslím že nejednoduší jak zajistit pád op.systému od MS je pouhá istalace na hdd ... a ono to už příjde samo bez pomoci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.