Luky15 Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 mám problémek s puštěním devhooka na fw.2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 pockej minutu hodim nauloaduju muj devhook pro fw 2.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 www.dutch.tym.cz/hen_c_devlauncher271-full.rar otevri hen_c_devlauncher271-full.rar/hen_c_devlauncher271-full/MS_ROOT/ a vse co je tady nakopirujes na kartu...v tomhle tom devhooku je jen fw 1.5 takze pokud pak budes chtit hrat novy hry budes si jeste muset sosnout devhooka 0.45 nebo vyssi 0.46 link na 0.45 najdes v pro zacatecniky bod 6 nebo 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luky15 Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 hele tak to tam mám spustil jsem v photo ten henc a obrazovka zmodrala a pak se psp vyplo tak jsem to zapnul zkusil jsem devhooka a po chvilce se mi zobrazila chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 musis to udelat nekolikrat...mela by obrazovka zmodrat a pak zezelenat a psp se resetuje a uz ti to pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luky15 Odesláno Listopad 5, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 tak jsem spustil už davhooka hru jsem si dal do složky iso a pak jak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 jakej máš fw? kdybys měl 2.71 SE-B tak bys žádnej devhawk nepotřeboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luky15
mám problémek s puštěním devhooka na fw.2.71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts