rada Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 nevíte kde bych mohl najít český nebo anglický manuál protože jsem dostal japonský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Arev Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Jo ja taky :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Dohromady v nem nic neni, vsechno je v zacatecnicich, nic vic nepotrebujete :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 No já mam zase francouzký, a jen tak pro zajímavost bych si ho chtěl stejně přečíst. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 USA,KOR,CZ Manuály : http://andrewsm.net/psp/files_manualy.htm Já jsem si manuál nečetl , učil sem se to sám pár dnů a uměl jsem to ovládat :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Master12 Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 ja zasadne navody nectu, protoze tam stejne je velky kulovy a nejlip se stim stejne naucim zachazet do 1dne bez navodu(tomu se rika nabirat zkusenosti a ne jen slepe cist navody) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 singler Odesláno Listopad 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2006 na tomhle webu jsou dost často viry..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathas Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 Hledám český manuál.. ..diky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 tady je anglickej http://manuals.playstation.net/document/en/psp/current/index.html ten asi bude zatim muset stačít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
nevíte kde bych mohl najít český nebo anglický manuál protože jsem dostal japonský
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts