xDante1986 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 já mám momentálně rozehraný Soul Calibur Legends a hodlám se ještě pustit do Medal Of Honor Heroes 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillSplit Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 já tedkon smažim Mario Strikers Charged football a NFS Pro Street:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greddy Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 RE:Umbrella chronicles;Mortal Kombat;Mario Charged football;Red Steel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Super Mario Galaxy , ale ted na to nebyl moc čas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KillDalos Odesláno Červenec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2008 Speed Racer, Wall-E, Okami, Resident Evil Zero(Gamecube), Top Spin 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2008 jsem se teď znova pustil do RE: Umbrella chronicles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 Úplně mě teď chytlo Just dance.. A Resident evil 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 solitaire, toribash, poker, rock'n'roll diver nebo jak se to jmenuje..obcas mercury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tvarosh Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Super Mario Galaxy, Red Steel 2, Dance dance revolution hottest party 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 sice mam Wii ani ne tyden .) ale tet nejvic hraju New SUPER MARIO BROS. Wii Skyscraper ( bavimeto ale jeto strašne zamotana hra :D ) a Resident Evil 4 .) jinak Stahuju Call of Duty World at War Call of duty 3 Dead_Space_Extraction Resident Evil Archives a chci taky skusit to RE:Umbrella chronicles ale nemužu najit dobrej odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 A ja hraju Kirby's Epic Yarn a jsem nadsenej.. Je to treba s Limbo v posledni dobe dukaz toho, ze Hry s velkym H porad zijou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 A po dohrani Kirbyho jsem pro zmenu nadsenej z novyho Donkey Konga, tento rok se proste Nintendu povedl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 RE Darkside Chronicles dohráno, a taky dokončuju No More Heroes 2 - obě hry jsou pecky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.