Deniszek Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Zdarec mam takovou otákz co vsechno potrebuj abych se mohl pripojit na net , stahovat z PStore noa hlavne hrat hry pres net ........ :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miketuk Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Bezdratove to nastavis v settings-network settings, doma jsem to zmaknul ze vse slo automaticky, ale treba u tety jsem to musel nastavovat vse rucen, IP adresu, DNS atd. Ale jesi to chces pripojit pres kabel tak to ti nepomuzu, s tim nemam zkusenosti, ae taky je to v network settings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deniszek Odesláno Leden 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Bezdratove to nastavis v settings-network settings, doma jsem to zmaknul ze vse slo automaticky, ale treba u tety jsem to musel nastavovat vse rucen, IP adresu, DNS atd. Ale jesi to chces pripojit pres kabel tak to ti nepomuzu, s tim nemam zkusenosti, ae taky je to v network settings. ale ja jsem myslel jako treba ze k tomu potrebuju WIFI atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 já bych se chtěl zeptat kamarád se na net připojí ale jen na nějaký stránky určený pro PS 3 na nic jinýho se nedostane čím to může bejt???? druhá otázka když se někam na PS 3 registruje kvůli hraní přes net nebo tak tak mu tam nejde zadat heslo čím to je??? a zkoušel všechny kombinace jako čisla písmena jenom čísla jenom písmena pls poraďte někdo.....:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Deniszek
Zdarec mam takovou otákz co vsechno potrebuj abych se mohl pripojit na net , stahovat z PStore noa hlavne hrat hry pres net ........ :thx:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.